Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Moler
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Moler

Da li ti treba slikarski posao, slikare? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje površine od prljavštine, gleterisanja, prodiranja, nanošenja boje. Cena molera najčešće zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: četkica, valjci, samolepljiva traka, papir za prekrivanje koje pruža jedan od naših 30.871 slikara u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Koji posao radi slikar za vas?
Slikanje eksterijera
Vanjski zidovi vaše kuće moraju redovno služiti, ne samo da izgledaju lepo, već i zato što su stalno pod stresom i izloženi zahtevnim vremenu. Da bi održali njihov novi izgled, postoji potreba da se slikaju svakih nekoliko godina, kao i ograde, oluke, prozorske pragove i vrata. Slikar se obično prilagođava i ako je potrebno opisati površinu, uklanja pukne ili piling boje ili malter, a zatim na površine NOTRI-a. Uvek će koristiti boju pogodnom za spoljašnost kako bi se osiguralo da će trajati što je duže moguće.
Slikanje unutrašnjih zidova.
Slikajte unutrašnjost, isporučit će vašu kuću ili stan Novi svež izgled će vam pomoći da uklonite požute i miris cigareta, kao i puklina, brisanja ili otisaka prstiju. Profesionalni slikar bira boje koje odgovaraju vašem stilu i bacaju u sobu. Priprema započinje crtanjem ili prekrivanjem nameštaja i čišćenja zidnih površina. Slikar će popraviti sve pukotine, a zatim oštre sedišta. Da bi se postigla glatka i jednolična površina, ona primenjuje 2 do 3 sloja boje. Konačno, slikar uklanja zaštitne filmove i kasete i sve čisti.
Uklanjanje premaza
Mnogi slikari takođe imaju iskustva sa uklanjanjem boje. Pošto uklanjanje premaza je općenito dugotrajan rad, dobro je ući u ovaj posao profesionalaca. Isto tako, to vam može pomoći u uklanjanju i preklapanju Grafittija. U zavisnosti od površine, razni alat za struganje, abrazivni papir ili hemijske preparate koristiće se za uklanjanje ovih nepoželjnih premaza.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za slikanje u Vilio?
Lepo obojena kuća, stan ili kancelarija, ima atmosferu koja ima mnogo veći uticaj na nas nego što shvatamo. Razlika između sveže obojene sobe i takvih koji ima godine žutog zidova ili čak pukotina ili mrlje, što utiče na naše raspoloženje, unutrašnje blagostanje, kako se osećamo u prostoru. Prikladan slikar može da transformiše takvo mesto u jednom danu. I ne vredi puno. Bez obzira da li treba da slikate unutrašnjost, eksterijeru ili pomoć sa uklanjanjem premaza i drugim pripremnim radovima, Vilio će vam pronaći zgodan slikar koji to može podnijeti.
Zašto bih mogao da angažujem profesionalni slikar kada mogu da slikam?
Ako nemate potrebno iskustvo, odvešćete vas više i uz kupovinu sve potrebne opreme može doći skuplji. Rezultat vaše slike ne može biti podjednako zadovoljavajući, kvalitet i čist kao kada biste se okrenuli profesionalnom. Profesionalni slikari imaju sve alate, materijale, veštine i iskustvo potrebne za učinilo da se svaki prostor brzo i profesionalno oslikavaju.
Koje veštine ima slikar?
Profesionalni slikari nanose boje na različitim površinama kao što su unutrašnji zidovi, otvorene zidove, ograde, ali i nameštaj i razni dodaci. Između ostalih radova koje slikari im pružaju palice za lepljenje pozadina na zidovima. Većina slikara boje boje sa jednom bojom, ali neke upotrebe posebne tehnike za stvaranje obrazaca, zidne slike ili grafite na zidovima prema specifičnim zahtevima kupca.
Koliko često trebate da slikate?
Eksterijer je prikladan za kaput svakih 5-10 godina. Vreme, životna sredina ili nizak kvalitet polovnih materijala može vas češće slikati. Zidovi i plafoni u enterijerima češće su, uglavnom svaka 4 - 6 godina, posebno u zgradama sa visokim saobraćajem ili u prostorijama gde puši.
Imam slikara da isporučim boje i opremu, ili će mi doneti sebe?
Većina profesionalnih slikara koristi svoje alate, ali boju i potrošni materijal se moraju platiti ili dostaviti nakon konsultantskog slikara. Profesionalni slikari znaju najkvalitetnije boje i materijale za svaku vrstu površine, tako da preporučujemo da se obratite svom slikaru pre nego što kupite boju. Međutim, ako ste već kupili boje i potrošni materijal, obavestite svoj slikar pre nego što pošalje izračun cene.
Koliko košta slikati?
Cena rada će zavisiti od toga koliko kvadratnih metara mora biti naslikano da li postoji zid ili plafon, bilo da se, na primer, može obojiti različitim bojama, da li je potrebno ukloniti stare pozadine ili slike i da li su izvođački radovi potreban. Cena će takođe uticati na stanje površine, potreban je broj slojeva i da li je slikar u blizini ili mora doći na veću udaljenost. Cena za slikarskog rada ne uključuje boje i potrošni materijal. Kada upoređujemo ponude, preporučujemo da proračuni sadrže iste vrste i količinu materijala.
Koliko dugo se soba odvija?
Manja slika u jednoj sobi može potrajati nekoliko sati dok se ne oslikaju širom kuće ne može trajati nedelju dana ili duže. Prosečna soba sa površinom od 12 m2 od strane profesionalnog slikara mogla bi trajati oko 4 sata, uključujući pripremu i nekoliko premaza.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Slikarski rad obično uključuje ceo proces uklanjanja originalnih premaza i pozadina, pripremnog rada na slikanje i konačno čišćenje. Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Moler
Slobodan E.
profile image
Moler
Simeon H.
profile image
Moler
#REF!
profile image
Moler
Vedran N.
profile image
Moler
Slaven M.
profile image
Moler
Rumen N.