Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Metalostrugar
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.486 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Metalostrugar

Da li vam je potrebna usluga peskarenja i brušenja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za mehaničko uklanjanje gornjeg kontaminiranog sloja, hrapavost površine materijala. Cena peskarenja i poliranja površina drveta i metala najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: proizvodi za čišćenje, četke, iznajmljivanje kompresora, koje će obezbediti jedan od naših 22.285 stručnjaka u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
ProvidersViše od 22.285 stručnjaka u vašoj blizini
profile image

Szr Maki

preduzeće
4,7
Metalostrugar

Veternik: Metal Processing Company

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

VIDIJA PLUS

preduzeće
4,7
Metalostrugar

Apatin: Mašinska obrada metala - metalostrugar - metaloglodač

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

Metalostrugar h7

preduzeće
4,2
Metalostrugar

h7 Mašinska Obrada

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

CNC METALAC

preduzeće
4,1
Metalostrugar

MASINSKA OBRADA

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

MIKRON Železnik

preduzeće
4,5
Metalostrugar

Masinska obrada Mikron Zeleznik metalurgija

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
Prikaži više
Usluge
Grinding baštenski alati.
Poverićemo vas sa stručnjacima koji mogu da rastuju bilo koje baštenske alate, uključujući sečive, makaze, dlati, noževi na travu i motornu testere. Hvala Vilio, možete se veseliti bržim i sigurnijim radom u bašti. Korišćenje opreme kao što su datoteka ili brusilica, vaše baštenske alate mogu da rade kao novo! Takođe možete da koristite usluge popravke kosilice u Vilio.
Alati za brušenje kuhinje
Oštrići su presudni za efikasnu pripremu hrane, bez obzira da li kuvate kod kuće ili radite restoran. Da li vam uništite tupim iskustvom za kuvanje noža? Mrljenje noževa će se vratiti noževima i kuvanje će se ponovo dogoditi. Sa oštrim sečivima, priprema hrane će biti efikasna i bešavna. Naši provajderi mogu mljeti standardne noževe za rezanje, noževe za stolove, ismenjene noževe, vezane noževe i mnoge druge vrste alata za sečenje.
Oštrenje alata za radionice.
Naši provajderi mogu krstiti sve vrste alata u radionici sa motornih testera, lopatica u golubovima. Možete čak tražiti da se Vilio izoštrije sekirom ili mačem. Potrebna je posebna oprema za izoštranje alata za radionice kao brusilica, datoteku, brusilicu ili brušenje kamena ili mlevenja. Važno je da alati za radionice oštro profesionalci. Neiskusne ruke mogu uzrokovati da vaše alate izgube više metala tokom pomeranja po potrebi. To se ne može dogoditi stručnjaku. Da li vam treba pomoć u poboljšanju ili izgradnji kuće? Pronađite sve što vam je potrebno sa našim uslugama u izgradnji obnove, ugradnje vodenih instalacija, prozora i vrata.
Šteti škare.
Naši provajderi mljevete sve vrste makaza za kućnu upotrebu, školu, kancelariju ili frizerskim i možete uživati u tačnom i lako sečenju. Ne bacajte novac za kupovinu novih škara svaki put kada su otpremi. Zahvaljujući stručnjacima oštrenja, makaze će seći kao novo. Ako je moguće, uvek odaberite provajdera sa specifičnim iskustvom škare, jer pogrešna metoda omotača može prouzrokovati male ili značajne štete škare.
Često postavljana pitanja
Zašto naručite alate kroz Vilio?
Rad sa tupim alatima je dosadan i neefikasan i tupi noćevi ili makaze su noćna mora za sve kutilje. Takođe se suočavate riziku od nesretnih nesreća tokom rada sa njima. Nemojte da vam očaj Vilio neće pomoći. Unesite svoju narudžbu i povezićemo vas sa pouzdanim i pristupačnim pružaocima usluga u vašoj blizini. Na Viliju ćete pronaći kritike klijenata za abrazivne usluge kako bi se pomoglo da pronađete provajdera koji predaje i preferira kupce. Kada rezervišete alate preko Vilio, vaša lokacija nije važna. Mi ćemo vam pomoći da pronađete pouzdan servisni centar koji vam je najbliži gde god da se nalazite. VILIO Portal nudi sve vrste Steria Services. Ostavite svoje alate - uključujući baštenske alate, noževe, makaze i alate za preradu drveta. Započnite klikom na "Unesite potražnju" i dobićete citat od procenjenog fokusiranja u vas blizu kratkog vremena.
Gde se rade usluge?
Alati fokusa mogu se obaviti kod kuće, na ili u profesionalnoj radionici. Na Vilio-u naći ćete fokus u okruženju koji dođu direktno kod vas. Pružaoci u oblasti obično naplaćuju manje novca za transportne troškove. Ako dobavljač ne može da se fokusira na vas, nema problema! Alatke od vas da preuzmete u svoju radionicu i vratićete ih.
Zašto je potreba za oštrenjem alata?
Alati za brušenje povećavaju efikasnost i sigurnost sa njima. Rad sa tupim alatom je umor i dosadniji. Pomoću tupim kuhinjskim nožem ne bi uspelo da radi ili najglasniji na svetu i na svetu baštenski škari mogu da povrede vaš zelenilo, a ne pomoć. Rad sa takvim alatima je neprijatno i povreda vam preti pre oštrih alata. Da biste izbegli potencijalne probleme, naredite alate Alatke danas.
Postoji li neka granica, koliko alata može da pretuče provajder?
Ne, sa Vilio su usluge fleksibilne i prilagođene vama. Broj zavisi od zahteva koju unesete. U jednoj školjci, različite vrste alata mogu biti oštre. Ako je moguće, navedite broj i vrstu alata koje su vam potrebne za fokusiranje na svaku potražnju. Ovim informacijama, provajderi mogu da predlažu tačnije ponude i procenjene radne sate.
Da li januarske usluge takođe uključuju alate za hrđanje?
Da, brusilice mogu da ponude i usluge zahrđale alata za restauriranje alata. Jedan od načina da se takav alat vratite je da se rešite rđe pomoću posebne četke, čelične vune ili frsterovani aluminijum. Rusti Alati se takođe mogu natopiti u rešenju koje rđa. Nakon uklanjanja, sečivi mogu povećati i prethodno dosadno zahrđali alati će izgledati kao novo posle neko vreme.
Mogu li da pružim opremu za svog provajdera servisa?
Da ako imate alat za fokusiranje, ne ustručavajte se i dozvolite da ih dobavljaču koristi na prolećnoj službi. U nekim situacijama možete da smanjite troškove. Povežite svoju dostupnu opremu prilikom otkrivanja potražnje. Dakle, provajderi mogu da otkriju da li imate dostupne ispravne alate za usluge. U suprotnom, to će pružiti svoje instrumente kod razumnog dobavljača cena.
Koliko dugo se održava usluga instrumenta?
Mrljenje alata može potrajati od 10 do 30 minuta. Radno vreme zavisi od raspona zadataka, vrlo tupim alatama je potrebno više vremena da se oštri. Da bi alate naoštrili što je brže moguće, najbolji izbor je da naredi iskusan i dobro rangiran provajder kroz Vilio. Naša platforma vam omogućava da lako proverite ugled stručnjaka pre nego što prihvatite ponudu.
Šta uključuje alate alata?
Usluge u oblasti alata za zadovoljenje potreba kupaca kod kuće i radnog mesta. Stručnjaci koraka mogu vratiti alate koji se koriste prilikom kuvanja, hortikulture, drveta, frizera i tako dalje. Sve usluge su dostupne sa nama! Obavestite nam šta treba da oštriš - od baštenskih alata, noževa do motornih testera - i naći ćemo vas stručnjaka. Oštri alati omogućavaju brže i sigurnije rad. Usluge oštrenja instrumenata takođe povećavaju svoj životni vek. Pre nego što potrošite novac za nove alate, koristite fokus. Evo primjera nas samih dostupan je Vilio.
Korisna informacijaŠta treba da znate
Grinding vs Blaskong: Pravi metod za pod Mašina za peskanje Da li želite da izdvojite maksimum ili koristite novu epoksidnu ili uretansku boju sa svog radnog prostora? Ali ako se pod unapred priprema, ovakva vrsta poboljšanja nema smisla. Prethodno, sama betonska površina mora se odlučiti u koju metodu ćete koristiti. Brušenje ili eksplozija. Kakva je razlika u ovim postupcima? Mlaznica Brokijasko peskanje je u velikoj meri tačno onako kako to zamišljate. Mašina ispaljuje čelične metke na podnu površinu, uklanja sve premaze i grčevi gornji slojevi betona. U isto vreme, uređaj ima sopstveni sistem za snimanje šljake koji vam omogućava da prikupite većinu brodova za dalju upotrebu. Prednosti i nedostaci peskanja Eksplozija je bez hemikalija, stvorena je samo opasna prašina koja se lako može lako odlagati. Može se koristiti razne upotrebljene abrazive, što je efikasno sredstvo za pripremu betonskih podova u unutrašnjim i spoljnim okruženjima. Ovo je relativno brz proces koji možete protresti pod kraćim vremenom. Mislite da toplota nastala mlaznicom može izazvati lepljivost nekih površina. Uklanjanje od 2 do 3 mm eprodne ili 1 mm epoksi je efikasno. Grinding Diamonds Pomoću jastučića ili diskova dijamanata industrijskog kvaliteta, brusilice mogu da se mele betonske površine za uklanjanje slojeva betona i prljavštine. Profesionalci će nakon ruku imati sisteme za hvatanje prašine ili koristiti ugrađene mašine za hvatanje prašine da procesuju postupak kao najčišće. Prednosti i nedostaci dijamanta za mljevenje Dijamantno brušenje može ukloniti deblji slojevi složeniji od eksplozije. Rezultat je čisto okruženje i odličan kvalitet betonskih spratova ili mermera. Međutim, potrebno je duže vreme za postizanje efekta koji može biti skupo. Za grube slojeve, ploče i diskovi mogu ih nositi i zameniti. Dijamantne brusilice takođe se mogu oštetiti ako uđu u kontakt sa metalnim vijcima ili zglobovima ugrađenim u beton.