Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Majstor u kući
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Majstor u kući

Da li vam je potrebna usluga iz oblasti muža po satu? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za kačenje slika, montiranje televizora na zid, ugradnju kućnog bioskopa. Cena usluga popravke najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: završni radovi, čišćenje posle montaže, troškovi transporta, pribor za gvožđe kao što su šrafovi, tiple, ekseri) koje pruža jedan od naših 23.983 majstora u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Supružnici sa potom mogu da reše širok spektar različitih radova na održavanju oko kuće, stana ili bašte. Napišite sve zadatke da biste uneli sve potrebne alate i potrošne materijale. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Često postavljana pitanja
Koje veštine ima muža sata?
Muž sa satom će se pobrinuti za rad oko kuće, stan ili bašta koji nemate vremena, veštine ili alata. Budući da supružni supružni supružnici mogu imati različite profesionalne veštine koje opisuju ono što vam je potrebno što je potrebno što je potrebno da biste primili citate od tih stručnjaka koji imaju prave veštine.
Koliko je muž sa satom?
Prosečni troškovi na sat vremena su od 20 do 100 €. Cena zavisi od složenosti zadatka, potrebno je potrebno da li su potrebni posebni alati ili oprema i od toga da li je satni muž u blizini ili mora doći iz daljine.
Kako mogu da nađem dobar satni muž?
Stvaranje potražnje u Vilio-u je brz i jednostavan način pronalaženje zgodnog i voljenog supruga sata u vašem okruženju. Vilio će vam pomoći da pronađete lokalnog stručnjaka sa ispravnim iskustvom za vašu potražnju.
Koji je posao koji je sat satom?
Muž na satu može da pomogne u manjim popravkama i održavanju u kući. Pomoći će radovima poput slikanja slika, ugradnjom nameštaja, popravke, angažovanje uređaja, ugradnju lampica, zidova vazdušnih zidova, vazdušnih zidova i obloge i manjih površina i manjih popravki. Vilio će vam pomoći da pronađete visokokvalitetni suprug sata, od svog okruženja koje bitno pomaže kada vam odgovara.
Kakva je razlika između supruga i stručnjaka na satu poput električara ili vodoinstalatera?
Supružnici satari su profesionalci koji mogu pomoći u mnogim raznim održavanjem radovima u kući. S druge strane, električari, vodoinstalateri, gas i tako dalje. Oni su specijalni profesionalci sa posebnim kvalifikacijama u jednom određenom zanimanju.
Zašto tražiti suprugu na sat vremena na Vilio?
Muž sa satom će se pobrinuti za rad oko kuće, stan ili bašta koji nemate vremena, veštine ili alata. Pomoći će u većini popravki oko kuće. On sastavlja nameštaj, zamenite pokvarenu bateriju, ne-radnički utikač, vraća garnituru ili uključuje uređaje. Vilio će vam pomoći da pronađete suprug sata sata koji je spreman da se odmah preseli na vaš projekat.
Koji posao radi sat muž za vas
Instalacije i popravke unutrašnjih poslova
Muž sa satom će se pobrinuti za rad oko kuće, stan ili bašta koji nemate vremena, veštine ili alata. Pomoći će u većini popravki oko kuće. On sastavlja nameštaj, zamenite pokvarenu bateriju, ne-radnički utikač, vraća garnituru ili uključuje uređaje. Muž na satu može pomoći u postavljanju novo kupljenih uređaja, ispraviti razbijena vrata, instalaciju i popravku roleta, ugradnju kuhinjskog sudopera ili zamenu vodene baterije, suspenziju svetiljki i čak i pozadine. Koristiće vaše sopstvene alate i savetovati vas ako vam je potreban drugi materijali.
Održavanje
Da li imate celu listu radova na održavanju koje trebate dovršiti? Ispalite svoj suprug sata da sve odjednom uradite. Može pomoći u instaliranju laminata, razmenjivanje silikonskih zaptivača u kupatilu, visećim vratima i mnogim drugim radovima.
Instalacije i popravke na otvorenom
Muž sa satom može vam pomoći da izgradite vrtnu baštu, instalirajte spoljne rolete, avates terasu ili trotoar ili čak popravite trampolin svoje dece.
Zidna montaža
Od zidnih polica, slika i televizora do biciklističkih nosača i ogledala - ako vam je potrebna pomoć sa montažom na zid, poziv na sat vremena. Većina satatskog muževa donosi sopstvene alate, ali možda ćete morati da platite materijale poput vijaka ili vlasnika za teške predmete kao što su televizori i tako dalje.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Majstor u kući
Topper S.
profile image
Majstor u kući
Nirvaira S.
profile image
Majstor u kući
Teodor O.
profile image
Majstor u kući
Dragos M.
profile image
Majstor u kući
Tomislav F.
profile image
Majstor u kući
Stanimir J.