Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava

Majstor električar

Tražite električara za ugradnju i popravku prekidača ili utičnica? Imamo 26.528 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Počni
33.303 registrovani profesionalci
90.006 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Majstor električar

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti montaže i popravke prekidača ili utičnica? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za proveru stanja prekidača, popravku i zamenu pojedinačnih prekidača. Troškovi ugradnje i zamene utikača i prekidača obično zavise od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, ugradnja prekidača u pametnom domu, koje će obezbediti jedan od naših 26.528 stručnjaka u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
33.303 registrovani profesionalci
90.006 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišete ugradnju ladica i prebacuje se kroz Vilio?
Da biste imali pogodno raspoređeni i stručno instalirani električni utičnica i prekidači, potreban su vam sertifikovani električari koji poznaju složene sisteme kruga i ožičenja. Vilio će vam dati stručnjaka koji će shvatiti ovo delo. Unesite besplatnu potražnju za Vilio. Bez obzira da li rekonstruišete kuću ili implementirate izgradnju nove kuće, uvek plaća da instalira električne utičnice i prebacuje odsustvo za profesionalce da ispune bezbednosne kriterijume. Električari garantuju ceo proces - od planiranja da se instalira. Iako će vam fioke i prekidači instalirati električare, međutim, predložiti vam. Najbolje znate šta vam treba, pomislite na moguće varijante za budućnost. Nakon instaliranja fioka i prekidača, oni će implementirati konačnu kontrolu funkcionalnosti i sigurnosti. Jednostavno unesite svoju narudžbu na Vilio Platformi i obavestite nas kada i gde ste nam potrebni. Dobijate besplatne i ne-vezivne ponude električara u vašoj blizini. Ostalo je samo da odaberete pravu stručnjak za realizaciju.
Gde treba da postavimo električne sklopke i kućne fioke?
Distlifting fioka vas dizajniraju na mestima, često ćete koristiti električne uređaje. Postoji potreba da se dovoljan broj ladica za sve uređaje u kuhinju. Za dobar pristup utičnicima i njihovom elegantnom izgledu, preporučujemo upotrebu više utičnice (dve-/ tri utičnice). Preporučljivo je da električna utičnica bude u svakom delu kuhinje. Čak i u vezi sa ostrvo ne treba proglašiti ovu potrebu i postaviti električne utičnice kao i na ostrvo, bilo sa strane ili ih pustite da ih oslobode direktno u radnu površinu. Da biste angažovali blender, toster, sokovnik ili aparat za kafu, utičnica će biti prilično nekako. Stručnjaci takođe preporučuju postavljanje utičnica i u garažu tako da možete da povežete alate i napolju na terasu zbog komfora.
Da li moram da dam alate ili opremu za postavljanje utičnice i prekidača?
Nije potrebno. Električari iz Vilio-a uglavnom donose potrebne alate i alate za određeni posao. Alatke bez koje ne morate da ugradite utičnicu delili su klijeri i krst odvijač. Oboje bi trebali imati gumu ili plastičnu ručku koja je pogodan električni izolant. Pored toga, trebat će nam bušilice, čekiće, skidanje kliješta i testera za otkrivanje prisustva napona. Ako imate nešto od toga, možete pozajmiti električare.
Koliko dugo traje instalacija struje?
Ako to čini stručnjaku, jednostavna ugradnja jedne utičnice traje oko 30 minuta. Instalacija više ladica i ugradnja novog razvoda (kablova) traje duže, međutim, treba da bude u roku od jednog dana.
Može li mi vilio električno pomoći da popravim svoje utičnice i prebacuje?
Definitivno! Ako imate probleme sa utičnicima - iskrivljavajući, sa tipičnim zujanjem, oslobođenim kontaktima, nefunkcionalnim fiokima, zagušenim krugovima ili pražnjeni prekidači, bolje je pozvati stručnjake koji ima potrebnu opremu, a da ne spominjemo da li fidete Samo kvalifikovani elektrotehničar. Ako nema problema, oni vam takođe mogu pomoći da zamenite ladice ili novu instalaciju.
Treba mi profesionalna karta ili dozvola za instaliranje fioka i prekidača?
Višestruki zahtevi za osiguranje pouzdanog i sigurnog rada postavljaju se na trenutnoj električnoj instalaciji u građevinskom objektu. Jedan od zahteva je takođe sigurnost vatra. (Izvođenje električnih instalacija u zgradama Opšti zahtevi za unutrašnju električnu distribuciju u zgradama, civilnoj i poljoprivrednoj proizvodnji rešavanja STN 33 2130: 85). Sa stručnjacima, definitivno ćete se konsultovati sa projektom električnih instalacionih rešenja, posebno u slučaju pametne pametne električne instalacije. Dakle, možete izbeći više problema i uštedjeti vreme i novac. Obrada projekta i naknadna revizija celog sistema su tada više koraka koje su neophodne za povećanje stručnjaka za ruke. I dalje je prikladno da rad uradi podobnog i osiguranog električara.
Kako drugačije može da pomogne u poboljšanju funkcionalnosti moje kuće?
Pored postavljanja i postavljanja električnih memova u vašoj kući, Vilio Električari mogu pomoći u popravljanju ožičenja, povezivanja električnih uređaja ili ugradnje internetske veze. Još jedan Vilio Craftsmen rado će vam pomoći da rekonstruišete svoj unutrašnjost, montažu novog nameštaja ili uredba za poboljšanje dizajna, funkcionalnosti i udobnosti vašeg doma.
Usluge
Šta uključuje fioke i prebacivanje instalacionih usluga?
Obučeni i sertifikovani električari Instalirajte utičnice i svetlosne prekidače i odgovaraju operativnoj pouzdanosti i sigurnosti vašeg doma. Ovo može uključivati sprovođenje raspodjele kablova, njihove veze sa izvorom energije i kontroliše njihovu funkcionalnost.
Instalacija utičnice
Pre instaliranja uređaja, od suštinskog je značaja da se obezbedi dovoljno pogonskih tačaka da podrže protok električne energije, takozvani. utičnice. Električari mogu pomoći u planu, instaliranju, zamenjivanju ili dodavanju utičnice i da maksimiziraju pokrivenost naseljene površine električne energije. Počinju da provere mesto i identifikuju određena mesta gde će vam verovatno potrebne fioke. Proces instalacije obično uključuje: odvijanje poklopci, povezivanje drugih kablova na postojeće električne utičnice i istezanje na različite lokacije, ugradnju fioka i ponovno testiranje izvora napajanja.
Instaliranje svetlosnih prekidača.
Svetlosni prekidači Povežite električne lampe u izvor energije. Sa zamenom prekidača, Vilio Rado će vam pomoći. Možemo vam pomoći da instalirate nove svetlosne prekidače ako radite na izgradnji nove kuće ili rekonstruišete kupatilo ili kuhinju. Ovaj proces se uglavnom vraća da poveže postojeće prekidače ili povezivanje novih kablova u izvor napajanja i instalira nove prekidače. Ako želite višenamenski električna svetla, možete podneti zahtev za instalaciju Dimmer Touch Dimmer sa kontrolom intenziteta osvetljenja koji su deo modernog i dizajnerskog domaćinstva.
Instaliranje električne utičnice na otvorenom
Profesionalni električari takođe mogu da instaliraju spoljne fioke na balkon, terasu ili baštu. Omogućuju vam lakše i sigurnije da povežete svoje uređaje - roštilj, sredstva za čišćenje visokog pritiska, dekorativne osvetljenje direktno napolju. Svi spoljni utičnice i prekidači, npr. Na terasi, pored bazena, mora imati zaštitu od vlage. Vaš električar će znati da mora da koristi minimalno IP44 pokrivenost. To je takođe tačno za spoljašnju rasvetu. Za sve fioke na 20a, ne samo u kupatilu, moramo da koristimo dodatni zaštitni zaštitni zaštitnika.