Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Kućni bioskop
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.480 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Kućni bioskop

Da li vam je potrebna usluga instalacije kućnog bioskopa? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za polaganje i ugradnju kablova, audio i televizije. Cena ugradnje opreme za zvuk i reprodukciju najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi dostave, držač za TV, audio interfejs, koji u proseku košta 15-70 evra, što će obezbediti jedan od naših 20.292 majstora u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Vatrene verometničke stručnjake da instaliraju kućni bioskop preko Vilio-a
Trenutno živimo u kome svake pretpostavke moraju da stvore bioskop u svojoj kući. Sa Ultra HD tehnologijama koje nudi neverovatno jasnu sliku i puni prostorni zvuk Imamo zaista veliko iskustvo u našim domaćinstvima u našim domovima. Sistemi kućnog bioskopa su sve popularniji poslednjih godina. Uzbuđenje takvog savršenog iskustva pokazalo se da je prilično zarazan. Iako je kućni bioskop dovoljno jednostavan za kupovinu, njihova veza i podešavanje je relativno složeno. Morate imati pristojno znanje o elektrotehniku da biste bili sigurni da je sve povezano prema korisničkom vodiču (priručnik.) U zavisnosti od željenog podešavanja, možda ćete morati da instalirate na zidove konzole ili obnovite električnu instalaciju da biste dobili gde ti treba. Kako izbeći probleme sa povlačenjem kablova? Trenutno su dostupni i kućni bioskop sa bežičnim zadnjim zvučnicima i bežičnim subvooferom. Postavljanje sistema vašeg kućnog bioskopa može se pokazati da je zadatak pun opasnosti i živaca. Pa zašto rizikujete? Profesionalci u ugradnji domaćeg pozorišta imaju znanje i stručnost kako bi se osiguralo da će vaš novi sistem biti postavljen pravilno i po prvi put. Spremite razočaravajuće i danas dolazite - naručite bioskop za domaćinstvo!
Koje su prednosti instalacije domaćeg pozorišta?
Upravo ono što instalirate kućni bioskop, možete uživati u filmovima kako izgledaju - sa velikim ekranom TV i prostorni zvuk, u vašoj porodici privatnosti i bez ikakvih troškova i neprijatnosti koje biste trebali posjetiti javno kino.
Šta vam treba za sistem kućnog bioskopa?
Pristojni kućni bioskop započinje sa televizijom visoke rezolucije (HDTV) - format emitovanja televizije sa znatno većom rezolucijom, kao što su tradicionalni formati - ili za projektor i prostorni zvučni sistem 5.1 (5 zvučnika + subvoofer) ili država- Art Sound Sistems 7.1 (7 i više zvučnika), zvučno zemljište + subvoofer) koji će vam omogućiti da stvorite veliku atmosferu bioskopa. Vaša iskustva možete dodati udobnim električnim sklopivim sedištima sa vlasnicima čaše.
Kako postavlja kućni bioskop?
Tehničar kućnog bioskopa će proveriti vašu medijsku sobu i savetovati vas da najbolje koristite prostor i akustiku u svojoj sobi. Instaliraju vaš TV ili projektor, zvučna traka i zvučnici znojiće se i pokazuju vam kako da ih kontrolišete.
Zašto angažovati profesionalaca domaćeg pozorišta?
Postavljanje vašeg domaćeg pozorišta može biti stresno ako obično ne radite sa svim tehnologijama. Professional će obezbediti bržu povezanost vaših uređaja, sakrivanje Nestitske kablove i obezbediće bešavnu integraciju i funkcionisanje vašeg uređaja.
Koliko dugo obično uzima domaće pozorište?
Instaliranje kućnog bioskopa može potrajati nekoliko sati (3 i više), u zavisnosti od složenosti vašeg sistema i onoga što imate prostor.
Koliko košta postavka kućnog pozorišta?
Instalacija i postavljanje kućnog pozorišta košta cca. 50 €, instaliranje TV prijemnika za oko 30 €, ožičenje i postavljanje komponenti kućnog bioskopa na kupcu - 25 €.
Usluge
Šta uključuje instalacija domaće pozorišta?
Vaš kućni bioskop može biti jednostavan ili sofisticiran, prema onome što odaberete. Bilo da je to televizor sa velikim ekranom i prostornima zvučnicima ili potpuno automatizovana podešavanja medija sobe. Sve je u stvaranju prave atmosfere koju ćete imati autentično gledanje buljećeg iskustva bez napuštanja kućne udobnosti.
Instaliranje projektora
Prilikom odabira veličine ekrana (projektor) kućnog bioskopa, prostora prostora u kojem će biti postavljena. Bez obzira na dobru akustiku, mali ekran ne daje željeni efekat. Većina projektora je montirana na plafon da ih ne nadjača i pruža istinsko domaće pozorišne iskustvo. Možete da izaberete ako imate ekran koji se može skrivati kada se ne koristi ili čak možete da koristite i prazan zid u vašoj medijskoj sobi. Projektori su savršen izbor za velike prostore i veći broj ljudi. Međutim, morate da blokirate prirodno svetlo za optimalno praćenje.
Instalacija TV-a
Možete da izaberete TV visoke rezolucije (HDTV) u vašem kućnom pozorištu radi lakšeg postavljanja ili zbog lakih i prostorna ograničenja. Vaše tehnike montirane TV na zid da biste maksimizirali prostor u sobi i osim toga, neće vam trebati ormarići ili police koje je postavljaju. Obično koriste postojeće poene, ali upozoravaju vas ako trebate da obavljate dodatni električni rad da biste napajali sve komponente ili instalirajte drugu tačku antene. Tehnike instalacije Prilikom postavljanja televizora na zid teži izvore prirodnog svetla i odsjaja i savetuju vas, koja je idealna lokacija da biste zadržali maksimalno uživanje u praćenju. Na kraju sakrivaju sve kablove tako što ćete seći tunel na zid i njegov crev (koristite plastičnu šinu koja je pričvršćena na zid, proizvodnju televizijskog zida sa gipsane ploče sa pozadinom) da ne prekida vašu pažnju.
Instaliranje zvučnika i zvuka
Možete doći do strateške konfiguracije, tj. Na odgovarajući način postavljajući zvučne suknje, zvučnike i pojačale u medijsku sobu da bi se postigao pun prostorni zvuk. Prvo, centralni zvučnik je montiran (iznad ili ispod televizora da prirodno bazne zvuk iz pravca slike), a zatim implementira dodatne zvučnike i pojačale koji pružaju najbolji zvuk. Vaš audiovizuelni stručnjak će pregledati sobu akustiku i smeštaj u sobi kako bi se osiguralo da svi gledaoci dobiju optimalno akustičko iskustvo gledanja filmova ili slušanja muzike.
Smart (Smart) Kućni bioskop
Automatizacija kućnog bioskopa uključuje bešavnu integraciju svih tehnologija u vašoj medijskoj sobi da biste gledali filmove što je lakše moguće. Integrisana automatizacija znači da možete kontrolisati sve tehnologije u kući sa jednim vozačem. Na primer, praktična funkcija je poravnavanje multimedijalne kontrole u ​​medijskoj sobi. Sistem se može integrisati u pametni kućni sistem i satelitsku TV, Netflik. Savršeno postavljanje domaćeg pozorišta znači da samo jedan vozač koji nudi bogat izbor opcija striming ili istovremeno komunicira sa oklopom, podešavajući temperaturu ili osvetljenje u sobi da bi stvorio ispravnu atmosferu. Kućni bioskop za televizijski tehničar pokazuje ceo Smart Ecosustem radi tako da ćete moći odmah da odredite svoje omiljene filmove.