Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Ključar

Tražite bravara za popravku, zamenu brave? Imamo 19.322 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.345 registrovani profesionalci

85.407 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga bravara? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za otvaranje vrata, otvaranje automobila, zamenu brava, bravarske radove. Cena ključnih usluga najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: odlazak van definisanog područja, cena nove brave, izrada rezervnih ključeva od strane nekog od naših 19.322 bravara u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.345 registrovani profesionalci

85.407 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto rezervišete bravar kroz Vilio?
Rad koji se odnosi na zaključavanje je neizbežno hitna stvar. Da li ste se sastavili u svojoj kući ili razlogu razmene Chateau, verovatno ćete želeti posao da se što pre realizuje. To može mnogo da dovede do činjenice da su jednostavno prvi bravar koji će biti dostupan. Ova hitnost može prouzrokovati navedeni rad da pređete. Za one koji moraju da pomognu bravar, to nudi srednju stazu Vilio Gold između brzine i cene. Vilio je mrežna platforma koja kombinuje profesionalce (npr. Bravari) sa pojedinim kupcima ili organizacijama potrebna usluga pružanja usluga. Pronalaženje kvalitetnog bravara po povoljnoj ceni nikada nije lakše. Sve što trebate učiniti je da unesete Vilio veb lokaciju ili mobilnu aplikaciju koju morate da uradite i sačekate ponude pružalaca usluga pomoću Vilio platforme. Dobićete pregled i preglede svakog bravarice i besplatnih ponuda koje ćete dobiti su neobvezujući. Ceo proces može trajati samo nekoliko minuta! Vaša situacija za zaključavanje može biti hitna, ali to ne znači da biste trebali pripremiti. Sa Vilio-om možete da rešite probleme sa zaključavanjem jeftino, brzo i nasmejane.
Šta su uobičajene bravarske usluge?
Ubice bravarske usluge uključuju brave (demontažne) brave, popravke i razmenu Chateau-a u stambene kuće ili vrata automobila. Međutim, oni takođe mogu da dizajniraju sigurne sisteme zaključavanja (uključujući elektronske ulazne sisteme) i izvršavaju bezbednosne revizije stambenih i komercijalnih zgrada.
Može li bravar otvoriti / otključati bilo koju bravu?
Ovo će zavisiti od samog brave i instrumenata koji ima određeni bravar. Iako se mnoge standardne brave mogu odabrati brzo i lako, ponekad je brava stara ili toliko sofisticirana da je brži dvorac za bušenje i prekršiti mehanizam da bi se pristupio kući.
Šta treba da uradite ako izlazite iz kuće?
Jeste li uradili vrata kući ili stanu? Jeste li dobili kuću / stan? Posetite Vilio i unesite da vam je potreban dostupan bravar. Lokalni bravar vam će vam se dopasti i brzo koristiti prave alate i sigurno doći do vaše kuće / stan, uz minimalnu štetu imovinom.
Šta se događa kada naručite bravar kroz Vilio?
Kada se Vilio platforma dogovori o početnoj ceni i detaljima rada, vaš mobilni bravar posećuje vaš dom ili automobil da biste procenili bravu, a zatim obavljali rad. Ako postoje neočekivani problemi, vaš bravar će predložiti metodu popravke nakon procene situacije i potvrditi konačni citat.
Koliko vredi bravar?
Prosečni troškovi bravastere je oko 50EUR; Međutim, cena će zavisiti od složenosti rada i da li je potrebno da se postavi nove brave. Automobilski bravar može koštati više.
Usluge

Šta je naš bravar uključen?
Iako bravar često koriste u vanrednim situacijama, možete da naručite bravarske i druge vrste brava vezanih za brave. Ovde navodemo različite zadatke koje možete naručiti bravar.
Hitni bravar
Bravari za hitne slučajeve su dostupni za kratko vreme i često rade van standardnog radnog vremena. U idealnom slučaju, želite da pronađete u okruženju bravar da biste došli što je brže moguće i minimizirali vreme čekanja. Bravar za hitne slučajeve će prvo pokušati da ukloni vaše brave i vezive (oni poslužuju sigurnost vrata) da se vratite u vaš dom. Ako ne-nasilne metode ne uspeju, mnoge otkrivene brave mogu se otvoriti bušenjem brave sa narednim trenutnim instalacijama novog da bi zadržala vaš dom.
Popravak oštećenih dvoraca
Brave i tasteri ne rade zauvek, koristeći svoje habanje i oštećenja, čak se mogu slomiti. Lockman vam može pomoći sa Chateau-om na vratima, auto vrata, garažnom gatevai-u, poštanskom sandučiću i unutrašnjim vratima koje vode do soba (čak i na prozorima i kliznim vratima). Greška (oštećena) zaključavanje će ili ispraviti ili zameniti je za novi. Imajte na umu da redovne brave Chateau prostire svoj životni vek i takođe je najbolja prevencija.
Instalacija zamka.
Ako pazite na nova vrata, slomljena (oštećena) zaključavanje ili niste sigurni da je vaš trenutni bezbednosni sistem dovoljan, možda ćete morati da instalirate novu bravu. Dobra je ideja da ste izgubili ključeve ili nemate pregled ko ima pristup vašem domu. Pronađite svoje okruženje preko Vilio Bravari za otvaranje vrata za hitne vrata i postavljanje poboljšanog sigurnosnog sistema. Ne zaboravite da naznačite koja vrsta brave morate da planirate, da li imate zaključavanje ili ako vam je potrebno da vam pružite bravar.
Auto Bravar
Ako ćete oštetiti ili izgubiti ključ automobila ili ga zaključati u automobil, možete unajmiti (naručiti) Automotive bravar. Oni će vam pomoći da otključate automobil i dođete do zaključanog tastera ili zamenite bravu za novi. Auto Bravar takođe mogu pomoći u instaliranju zaključavanja automobila, pričvršćivanje ručka automobila i sveće za paljenje.