Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Kamini
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Kamini

Da li vam je potreban servis u oblasti kamina, peći? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za fokus, proizvodnju, ugradnju i ugradnju kamina i peći. Cena kaminskih peći najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: servis posle garancije, troškovi isporuke koje obezbeđuje jedan od naših 22.090 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Kako pokrenuti instalaciju kamina
Izgradnja kamila za vruće vazduh za drvo
Kamini za vruće vazduha deo su izgradnje vaše kuće, tako da je njihova primena ili popravka, bilo da je kamin ili dimnjak često složen proces. Vaš tehničar za građevinski rad za implementaciju kamina koristiće kamen, cigle, kamen, pločice / pločice, ali i druge materijale kao što su gips ili drvo. Dizajn - postavlja pogodan sistem dimnjaka na osnovu optimalnog protoka vazduha, odvod dimne gasa kako bi se osigurala termalna udobnost u vašoj zgradi, osigurava nepropusnost da izbegne otplatu. Vodoinstalater se pokreće stavljanjem vašeg žarišta (obično iz cigle, keramičkih pločica ili betona) da biste obezbedili čvrstu i sigurnu osnovu za vaše grejanje drva. Dodatno će instalirati vašu jedinicu i povezati dim (iznutra i spolja, na krovu) da izvučete dim iz svoje kuće.
Instaliranje gasnog kamipa
Kada odaberete najbolji kamin za gas za svoj prostor (bilo da je na zidu, izgrađen, slobodno stojeći ili unutar vaše postojeće konstrukcije kamipa), instalater će vam pomoći da povežete gas. Ako još nemate benzinsku pumpu, to će dogovoriti vezu ili isporuku gasnih boca. Pored toga, vaš instalacijski program kamine gradi sve delove, uključujući i kaminsku jedinicu i dim. Preseče rupe da puše dim kroz plafon i krov i osiguraće da se sve praznine čvrsto zapečate kako bi se izbeglo curenje i oštećenja. Konačno, povezuje gas i testira svoje novo ugrađene kamine.
Instalacija električnog kamina
Vaš električni kamin vodoinstalater počne da uključuje i isprobava kamin da bi se utvrdilo da li to funkcioniše. Zatim povezuje kamin na zid do odredišta ili seče otvor na zid kako bi se ugradio kamin fit. Dalje povezuje napajanje (možda će vam trebati licencirani električar za ovaj korak). Konačno, instaliraće sve ukrase (kao što su trupci) koji dolaze sa kaminom i postavljaju prednju ploču stakla.
Često postavljana pitanja
Zašto rezervirati instalaciju ili izgradnju kamina kroz Vilio?
Malo je stvari koje bi bilo ugodnije od provođenja zimske večeri na toplini kamina. Međutim, prvo ćete morati prvo da napustite kamin. Mnogo je detalja koji važi kamin sigurnim, funkcionalnim i estetskim. Stoga je montaža kamina posao koji treba da poverite nekome ko ima bogata iskustva i potrebne alate za to. Zato rezervišite instalaciju kamina kroz Vilio i uživaćete u svom očajnom atmosferi u kratkom roku. Bez obzira da li morate da instalirate novi kamin ili morate popraviti trenutni kamin, nalaze se na pravom mestu. Jednostavno pošaljite svoj zahtev, izaberite svoj instalater i ostavite da instalirate ili popravite kamin koji vam odgovara.
Koju vrstu kamina treba da se instaliram?
Zavisi od vaših prioriteta, da li estetika, toplota, efikasnost ili komfor. Kamini Drveni nude odličnu efikasnost grejanja u poređenju sa alternativama, imaju klasični izgled, dok su gas i električni kamioni moderna alternativa i lako su održavati održavanje.
Takođe je potrebno rešiti dimnjak prilikom izgradnje kamina?
Da. Ako napravite kamin drveta, takođe ćete morati da instalirate dimnjak kao deo usluge. Kada uđete u Vilio potražnju, promenite i potvrdite odabranu tehniku.
Možete li da instalirate kamin bez dimnjaka?
Da. Kamini za gas i električne kamiče ne zahtevaju dimnjake jer ne proizvode dim.
Da li vam treba kvalifikovana instalaciona kompanija za instalaciju kamipa?
Zgrada ili montaža kamina se ne kontroliše i često čine da je stručno zanatlije, ali dobro je odabrati dobavljača sa profesionalnom kompetencijom upisanom u kauču stepenica. Minimalno je važno da zanatlija već ima nekoliko uspešnih realizacija kamina - preporučujemo da ga proverimo. Ipak, to je samo potencijalno opasna stvar domaćinstva koja može prouzrokovati požar i na taj način razmatranje. Potrebna je revizija dimnjaka prilikom izgradnje dimnjaka. Implementacija mora biti u skladu sa važećim bezbednosnim propisima.
Koliko vremena je potrebno kamin?
Izgradnja klasičnog kamipa drva je u osnovi vlažan proces izgradnje i traje većinu dana do jedne nedelje kada sve prođe bez problema. Kamin idealno je zainteresovano za otprilike 2-3 meseca pre željenog roka da ima dovoljno vremena za konsultaciju i pripremu dokumentacije. Izbor pravog tipa, pogodna lokacija u prostoru, priključivanje na spoljni vazduh, rešavanje dimnih gasova na dimnjaku - sve i još više potrebno je uzeti u obzir da bi vam postavili kamin bez problema da služe dugogodišnje. Obično je potrebna inspekcija zgrade ili konsultacije sa dizajnerom kuće. Nakon toga je razvijena projektna dokumentacija kamina, kao i da se izveštava o izgradnji na gradilištu u vašem selu / gradu. Takođe je potrebno hitno mišljenje o dosijeu projekta kao prilogu. Takođe će vam trebati saglasnost na izgradnju malog izvora zagađenja vazduha iz svoje opštine, gde predate projektnu dokumentaciju prilikom traženja. Kada izgradnja dimnjaka, revizija - za to će vam trebati čičak koji vam može pružiti dobavljača kamina ili možete da ga naručite sami. Prilikom izgradnje nove kuće, preporučljivo je razmišljati o kaminu koji je već u njegovom dizajnu i ugradio je direktno u zgradu dokumentaciju kuće. Instalacija električnog ili gasnog kamipa je relativno jednostavna i može trajati samo 4 sata.
Kolika je instalacija kamina?
Cena kaminova je veoma individualna afera. Što se tiče kompletne zgrade kamina sa vrućim vazduhom sa dimnjakom, troškovi se kreću oko 3000 - 15000 EUR u zavisnosti od složenosti kamina i obima i betonskim građevinskim radom. Za potrebnu izgradnju dimnjaka, ova cena se i dalje može povećati. Cena može biti mnogo niža u zavisnosti od pre upotrebe koju već imate ili ako je to samo jednostavan set insertaža kamin (oko 500 EUR). Potvrdni troškovi zavise od obima sprovedenih radova, respektivno. opseg oštećenja. Popravka može sadržati akte poput popravke obloge, dimnjaka, zamene kaminova, popravke šarma od kamina. I dalje je potrebno da se složite sa dobavljačima da li ponuda cena treba da sadrži materijal i rad.
Šta još uključuje instalaciju kamina?
Struktura kamina uključuje svojstva stručnih saveta iz odabira kaminna ubačaja i peći, dizajniranje projektne dokumentacije, dokumenata za izvještaj o izgradnji ili građevinskoj dozvoli, sprovođenje građevinskog rada, uključujući dimnjak, uključujući dimnjak Zgrada. Jedna kvalifikacija u ovoj oblasti neće vam prodati umetnuti kamin, već i iskustvo, strukturu kvaliteta ključnog ključa koji odgovara trenutnim standardima i trendovima. Važno je biti jasno sa dobavljačem da nestane, koji ima svoju isporuku da sadrži. Sadržaj rada zavisiće od vrste kamina.