Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Iznajmljivanje kontejnera,Najam kontejnera
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Iznajmljivanje kontejnera,Najam kontejnera

Da li vam je potrebna usluga iznajmljivanja kontejnera? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za iznajmljivanje kontejnera za otpad zapremine od 3,5 m3 do 35m3, iznajmljivanje kontejnera za skladištenje. Cena zakupa kontejnera velikog kapaciteta najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: kontejnerski transport i sakupljanje otpada koje je obezbedio jedan od naših 23.820 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Korisna informacijaŠta treba da znate
Iznajmljivanje kontejnera 1) Kako da iznajmim kontejner? Samo nas kontaktirajte i dajte vam ponudu. Tada se slažemo o datumu i vremenu i otpremićemo vas. 2) Koliko košta iznajmljivanje kontejnera? Cene za iznajmljivanje kontejnera razlikuju se u zavisnosti od vaše lokacije, nalagališta, vrste odbačenih materijala i drugih faktora. Očigledno je da su veće deponije sa većim masovnim granicama koštale više. Možda ćete morati da platite više tokom iznajmljivanja kontejnera za velike projekte izgradnje i rušenja. 3) Koliki su kontejneri? Dimenzije kontejneri za iznajmljivanje uvek se mere na kubnim metrima. Tipične veličine su 1, 1,5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 20, 25, 30 i 40 metara. 4) Koliko dugo mogu da iznajmim kontejner? Iznajmljivanje kontejnera može biti jedan dan ili četiri nedelje. Nekome je potreban kontejner samo nekoliko sati, još nekoliko dana ili nedelja. 5) Šta mogu da bacim u kontejner? Iznajmljivanje kontejnera za otpad nikada se ne sme biti učitan opasnim predmetima. Osnovni zabranjeni predmeti uključuju zapaljive i toksične materijale. Neke kompanije takođe zabranjuju materijale koji se mogu reciklirati (ili zabraniti barem mešanjem materijala koji se mogu reciklirati i ne reciklirati na istoj deponiji). Opšte pravilo je da sve što može ići u smeće može najverovatnije otići u kontejner. 6) Da li moram da budem kod kuće kada prevoze kontejner? Obično kada se prevoze i vozite kod kuće, ne morate. Ako tačno utvrdite gde se sprema sprema, biće prevezeno tamo. Cene za iznajmljivanje kontejnera variraju u zavisnosti od vrste usluge koju odaberete, lokaciju i količinu ostalih faktora, uključujući: Veličina Vrsta otpada OTPADA MASA. Lokacija Vreme za iznajmljivanje Postoji li nešto što ne mogu da stavim u kontejner? Postoji nekoliko predmeta koji ne mogu biti u kontejneru. Ovo uključuje sve stavke koje sadrže opasne hemikalije ili druge stavke koje mogu prouzrokovati oštećenje kontejnera ili deponije. Kako da učitam deponiju? Kada se učitate kontejner, proverite da li se sve nečistoće čuvaju u kontejneru. Ne ostavljajte ništa da se držite na bočnim stranama ili zalijepite preko brda kontejnera. Ovo bi moglo odložiti vašu zbirku otpada, jer vozači ne mogu prevoziti zagušene deponije. Koja su najčešće upotreba privremenih kontejnera za zapošljavanje? Najčešći načini korišćenja kontejnera: Za vlasnike kuća Za dobavljače Građevinarstvo i rušenje Harburd Projekti terena Odlaganje krovne i šindra Remodeliranje betona i asfalta Uklanjanje otpada iz dvorišta