Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Grafički dizajn

Tražite grafiku za dizajn i grafički rad? Imamo 2.851 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.351 registrovani profesionalci

85.421 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti dizajna i grafičkih radova? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za prilagođene grafičke dizajne, uređivanje postojeće grafike, kreiranje priručnika za dizajn. Cena grafičkog dizajna najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: uključivanje komentara, dodatne konsultacije koje pruža jedan od naših 2.851 dizajnera i grafičkih dizajnera u datoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.351 registrovani profesionalci

85.421 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Usluge

Šta uključuje uslugu grafičkog dizajna?
Grafički dizajneri mogu pomoći profesionalnoj prezentaciji vas i vašeg poslovanja. Vaš grafički dizajner može da radi sa vama o različitim ugovorima, od stvaranja brendova i umetničkih dela do grafike i oglašavanja na društvenim mrežama. Možete očekivati usluge od najčešćih:
Brendiranje.
Bez obzira da li počinjete sa novim poslovanjem ili vam je potrebno da se vaša postojeća brenda osveži, važno je izgraditi zaštitni znak koji će se žaliti na vašu ciljnu publiku. Uz nezavisnu grafiku, razgovarat ćete o viziji svog poslovanja zajedno sa publikom, ciljnim grupama, bojama boja, slovom, slikama i sklonostima stilova. Oni će pokriti niz vizuelnih zadataka koji se odnose na brendiranje, kao što su dizajn marke i logotip i mogu da kreiraju uputstva za brendu koji će vam pomoći da stvorite dosledan izgled u budućnosti.
Grafika društvenih medija
Mnogo slobodnih grafičkih stopala specijalizovan je za stvaranje grafike za internetski sadržaj, kao što je stvaranje zabave za društvene medije, grafiku za vašu veb stranicu i za blogove. Vaš grafički dizajner je upoznat sa vašim smernicama vaše marke, primeri stilova koje vam se dopadaju, navedite vas za kojim putem interneta potrebna su vam potrebna grafika. Zatim, koristeći programe kao što su Adobe Photoshop i Adobe InDesign ostvaruje visoku kvalitetnu grafiku koju možete da koristite na mreži. Većina grafičkih dizajnera računa se sa najmanje jednom običnom revizijom, dakle, da ne daje povratne informacije ako originalni predlog nije u potpunosti u skladu sa vašim volji. Konačni grafički proizvod je obično u JPEG ili PNG formatu.
Grafika za promociju pomoću štampane materije
Potrebna je grafička i promotivni dizajn materijala kao što su brošure, letke, vizitkarte, posteri ili pakovanje proizvoda? Grafički dizajner slobodnog nogu pripremiće dizajne štampanja u skladu sa specifikacijama profesionalnih štampača. Informiše o vašem brendu, vašim ciljevima u pogledu štampane materije, ciljnih grupa i specifikacija za štampanje i zatim kreirate predlog spreman za povratne informacije. Kada ste zadovoljni rezultatom, to će dostaviti predlog visoke rezolucije u ispravnom formatu (obično PDF) koji je spreman za štampanje.
Lični projekti i pozivnice
Grafički dizajn nije namenjen samo kompanijama. Želite originalnu pozivnicu stranci, najavi venčanja savršeno podešavanje sa vašom temom ili želite da vaše voljene osobe daju jedinstvenu ilustraciju da li crtež. Grafički dizajner koristi svoje kreativne veštine za stvaranje jedinstvenog rada sa koje ćete imati vas i vaše nadareno zadovoljstvo.
Često postavljana pitanja

Zašto unajmiti grafičke dizajnere putem Vilio-a?
Potrebno je da dizajnirate logotip, baner, brošuru ili čak novu stranicu? Bilo da je za vaše poslovanje ili ličnu upotrebu, grafika vam može pomoći u njoj. BESPLATNA GRAFIJA LEGA ima veštinu i iskustvo i koristi vašu kreativnost oživjet će vaše ideje. Samo dajte dodeljivanje - podnesak i grafiku će se pobrinuti za ostatak implementacije. Za Vilio ćete naći pristupačne i talentovane nezavisne grafičke dizajnere. Nakon unosa zadatka povezit ćemo vas sa najboljim lokalnim grafičkim dizajnerima. Uštedite vreme dok ćete dobiti dizajn o kome ste sanjali.
Šta čini grafiku?
Grafički dizajner uzima koncept i brend i one koji koriste slike, boje, oblike i raspored oživljava i na taj način publike Potte. Koji su specifični primeri zadataka sa kojima grafički dizajner se obično sastaje na poslu? Većina grafike radi sa grafičkim softverom koji predlaže ugovore za klijente i za digitalnu upotrebu. Ovo je dizajn logotipa, dizajn vizitkarta, dizajn brošura i slike na društvenim mrežama.
Koji softver i alati koriste grafiku?
Grafički dizajneri koriste niz alata i softvera za razvoj svojih koncepata, uključujući tablete za crtanje, olovku i papir. Neki od najpopularnijih proizvoda dolaze od Adobe Creative Suite, uključujući InDesign programe, ilustrator i Photoshop.
Koji format dobijam svoju grafiku?
Krajnji format vaše grafike zavisiće od toga kako i gde će se koristiti. Stoga navedete, na koji način će grafička biti uživana već unesena. Za potrebe štampanja, vaš štampač (obično PDF) određuje željeni format. U slučaju digitalne upotrebe, PDF, PNG ili JPEG datoteke su pogodni.
Koliko će vremena trebati da dobijem moj gotov dizajn?
Vreme potrebno za kreiranje dizajna zavisiće od njegovog tipa, radnom opterećenju grafičkog dizajnera i količinom posla koji vam je potreban od njega. Moraćete da se slažete sa svojim dizajnerom sigurno da ste sigurni da ste konačni proizvod na koji ste dobili na vreme.
Koliko košta grafički dizajn?
Cijena grafičkog dizajna varira u zavisnosti od iskustva vašeg dizajnera, njihovih radnih mesta, potrebno je potrebno za sprovođenje zadatka i konačnih rezultata. Pre nego što krenete u sprovođenje, budžet mora biti potvrđen međusobnim dogovorom.