Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Građevinski radovi

Tražite stolara? Imamo 28.475 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.332 registrovani profesionalci

85.344 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna stolarska usluga? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ugradne ormare, montažu nameštaja, renoviranje kuhinja, baštenski nameštaj. Cena zanatlije najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: orijentacija nameštaja, priključak uređaja, završni radovi koje pruža jedan od naših 28.475 stolara u datoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.332 registrovani profesionalci

85.344 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto potražiti Stolla na Vilio?
Ne preko ručnog posla kvalifikovanog stola. Uprkos broju savremenih materijala, poput metala, kože ili čak i plastike, drveni proizvodi i dalje su važan deo našeg svakodnevnog života. Danas se većina nameštaja proizvodi na automatskim linijama, ali pametni štap može da ga napravi prilagođene autentičnim komadima koji će odgovarati vašim potrebama, idejama i stilu. Korišćenje specijalizovanih alata za Ioubar napravljen od bilo čega iz kuhinjske jedinice, kroz krojača od ormara, do jedinstvenih originala, kao što je čvrsto drvo ili driftvo drvo. Kvalifikovana stolarija se može naći brzo i lako sa Vilio-om. Jednostavno napišite ono što vam je potrebno na zahtev i povezićemo vas sa stolovima iz okoline koji imaju sve potrebne veštine. Zatim pogledajte njihove profile i pročitate preglede kupaca da odaberete pravo!
Šta je za mene napravljen ukradeni?
STOLAR proizvodi razne proizvode kao što su kuhinje linija, plakari, biblioteke, slobodno stoje ormare, Built-in ormara, stolova, stolica, stolice, krevete, komode, police, dekorativni elementi i svaki nameštaj od drveta, iverica ili druge materijale.
Koje veštine ima Stolander?
Stolar mora biti tehnički vešt, strpljiv i izuzetno precizan da bi se dobio nameštaj prema preciznim specifikacijama. Stolice kombinuju kreativnost sa praktičnim razmišljanjem i ručnim veštinama za pravljenje kuhinjskih linija, ormara, bibliotekama, ormarićama, ugrađenim ormarima, stolovima, stolicama, konferencijskim i noćnim stolovima, krevetima, grudima, policiji i drugim nameštajem.
Koliko košta stolarija?
Cena rada će zavisiti od toga koliko će se proizvesti od komada nameštaja i od toga da li je to jednostavniji nameštaj kao što je tabela ili složenije elemente kao što su kuhinjske linije. Ako je stolar čine više komada nameštaja biće potrebno više materijala, pa čak i vreme za rad. Cena će značajno uticati na materijal koji se koristi, na primer, da li se koristi iverica ili je drveni masivan proizvod. Takođe odlučuje o tome kakvo će se drvo koristiti. Cena može uticati da li je stolar u blizini, ili je gotov nameštaj dozvoljen za veću udaljenost.
Zašto bih angažovao stoku proizvodnje nameštaja?
Kada stolica proizvodi komad nameštaja svojim rukama, on mu posvećuje veliku dozu pažnje. Svaki je proizvod njegov vizitkarta, pa to zavisi od kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Nameštaj napravljen na montažnoj liniji, daleko je od posvećenosti takvom nivou nege i kontrole kvaliteta Prednosti mirovnog nameštaja: • Kvalitet • Jedinstveni i originalni proizvodi • Savršeno ispunjava vaše funkcionalne zahteve i stil • sami ćete sami odrediti materijal, boju i dimenzije
Kako mogu da nađem dobar stolant?
Na Vilio-u jednostavno možete da nađete zgodno i voljni udarčić iz svoje okoline. Samo unesite potražnju, odgovorite na nekoliko pitanja o onome što će trebati da se napravi i čeka ponude iskusnih stolarija.
Koje su prednosti kvaliteta, ručno izrađene nameštaja?
Pošto je proizveden od iskusnih stolarija, nameštaj za krojanje je veoma prilagodljiv specifičnim zahtevima kupca. Ovo vam omogućava da nameštaj bude dizajniran tačno u stilu, dimenzijama i materijalima po vašem izboru. Masivni nameštaj je napravljen od najkvalitetnijeg drvenog drveta. Površinski završeci su takođe najviši kvalitet. Ručno proizvedeni komadi nameštaja su takođe često bezvremenski.
Mogu li da me dostavim?
U većini slučajeva tabela će koristiti vaš sopstveni materijal. U izuzetnim slučajevima, automobil može da koristi materijal koji se isporučuje od kupca, na primer, da bi se proizvelo čvrsti sto, iz određenog komada drveta. U ovom slučaju, tabela će trebati materijal da bi se uverio da je pogodan za dat posao.
Koja je razlika između Stollar-a i stolara?
Za razliku od Stollarsa, stolari su se fokusirali na velike strukturne projekte i zgrade kao što su rešetke, kabine, garažna skloništa, drvene gazebo, kapije, kapije, ograde ili stepenište i oplate. Stolts proizvode komunalne usluge, od najjednostavnijih stolica sa tri noge do sveobuhvatnih proizvoda stolarije, kao što su kuhinjske linije ili ormari i drugi, pretežno unutrašnji nameštaj.
Šta su specijalizovane tehnike ukrasne stolarije?

Rezbarenje
Obrada drveta pomoću alata za istraživanje znakova i drugih motiva i ukrase rezbarenja drvenog objekta.
Savijanje drveta
Savijanje drveta je oblik prerade drveta koji se koristi za stvaranje drvenih predmeta na tokare. Ova vrsta prerade drveta varira od većine drugih koje se drvo kreće dok se stacionarno sredstvo koristi za rezanje i oblikovanje. Mnogi složeni oblici i obrasci mogu se stvoriti savijanjem.
Pirografija (gorenje drva)
Pirografija, goruće drvo ili Pirrarava je umetnost ukrašavanja drveta motivima pečenja koristeći grejan predmet.
Intarzija (drvena mozaika)
Itraria je oblik ukrašavanja drveta u kojem se komadi furnira iseče u oblike i ubacuju se u drugi furnir, koji je zatim imenovan na površinu, na primer, na grudima ili drugom komadu nameštaja. To je mozaički dizajn koji koristi različite oblike, veličinu i vrste drveta, koje zajedno stvaraju teme i oblike.
Koju stolariju mogu da naručim?

Proizvodnja kuhinjskih repa
Proizvodnja kuhinjskih linija posvećena je veoma iskusnim stolicama koji mogu da obraćaju veliku pažnju na detalje. Važno je da kuhinjska linija nije izgledala samo lepo, ali da bude funkcionalna i imala dug život.
Mirovni nameštaj.
Kuća nije kod kuće bez ličnih elemenata. Nekoliko komada nameštaja krojača da isporuči prostor atmosfere. Bez obzira da li vam trebaju stolice, stolni ili stalak za cipele, Vilio će vam pomoći da pronađete nekoga ko vam može pomoći da shvatite svoje snove.
Vrste materijala
Masivno (desno) drvo Dve vrste desnog drveta koriste se u proizvodnji nameštaja: tvrdo i meko drvo. Njihov opis je navedeni u nastavku: Liščari drvo koji se koristi za izradu nameštaja Odgubilac drveta dolazi iz listopadnih stabala koje obično rastu sporije. U visokokvalitetnom masovnom nameštaju često se koriste u šumi iz porodice tvrdog drveta: hrast, orah, tikovina, javora, bukva, mahagonija. Meko drvo koristi za izradu nameštaja Mekalo drvo koji se koristi za proizvodnju nameštaja obično dolazi iz četinarskog (ili ne-vodenih) stabala koja rastu brže. Zajedničke meko drvo korišćene u proizvodnji nameštaja uključuju smreku, borovu i jelu. Ostali materijali Šperploča: Proizvodi se 3-5 tankih rezova drveta koji su pridruženi lepljivom. Imit: Takođe se naziva i ploča od drveta, izrađena je od oštećenih lanaca od drveta koja su zalepljena zajedno. Zalepljeno drvo: proizvodi se lepljenjem komada čvrstog drveta.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Šporet za vas može proizvesti kuhinjske linije, garderobere, biblioteke, slobodno stojeći ormariće, ugrađene ormare, stolove, stolice, stolove za kafu, krevete, komode, police i razne ukrasne elemente. Pišite da biste ušli u najtačniji opis zadatka, učinite da je Stolar tačno znao šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Demonstracija

Demonstracije realizacija naših provajdera

Građevinski radovi
Simeon Z.
Građevinski radovi
Mateja P.
Građevinski radovi
Slobodan V.
Građevinski radovi
Slaven K.
Građevinski radovi
Milorad Y.
Građevinski radovi
Pushka P.