Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Građevinske usluge

Tražite građevinara za građevinske radove? Imamo 28.846 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.351 registrovani profesionalci

85.424 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga u oblasti građevinskih radova? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rekonstrukcije, rušenje i zidanje, iznajmljivanje građevinskih mašina. Cena radova potrebnih za izgradnju obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: polaganje podova, malter i gleterice, farbanje, gips-kartonski radovi, popločavanje, odvoz građevinskog otpada, koje će obezbediti jedan od naših 28.846 građevinara u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.351 registrovani profesionalci

85.424 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto pronaći građevinarstvo / graditelj putem Vilio-a?
Kvalifikovani proizvođač zgrada / struktura je od suštinskog značaja za svaki novi građevinski projekat u vašem domu ili kancelariji. Zgrade rade sa različitim alatima i instalacijama za izgradnju, instaliranje ili obnovu opreme oko vaših unutrašnjih ili spoljnih životnih prostora. Sa profesionalnom lokalnom strukturom možete biti sigurni da ćete dobiti pravu pomoć u pravom trenutku i sa velikim rezultatom. Bez obzira da li planirate veliki ili mali projekat, Vilio ima iskusnog graditelja u vašem kvartu koji vam može pomoći. Jednostavno unesite svoju ulogu u Viliju, kontaktiraćete svoje lokalne zgrade, a zatim izaberite najbolji graditelj koji će vas radovi shvatiti.
Šta rade zgrade?
Ovisno o njihovom iskustvu i kvalifikacijama može pružiti profesionalno planiranje, nadzor izgradnje i sprovođenje rada u različitim građevinskim projektima u zavisnosti od njihovog iskustva i kvalifikacija. Mnogi građevinari pomažu u izgradnji ili obnovi kuća dok se drugi fokusiraju na spoljne zgrade, poput skloništa, terasa i prilazaka ili fasada.
Da li je potrebno da ima karticu ili licencu?
Većina građevinara okončala je naukovanje sa praksom u polju; Međutim, to nije uslov za zgradu. Za neke odabrane strukturne profesije je potrebno obrazovanje srednje škole i univerziteta, kao što su to što su vodeći ili dizajner. Najbolja vizitkarska kartica su reference u prethodnim građevinskim radovima / radovima. Kada se bavite građevinskim radom kroz Vilio, preživite u radnicima zahtjeva.
Usluge

Šta uključuje građevinske usluge?
Većina graditelja ima iskustva sa radom (implementacijom) različitih vrsta projekata, koristeći alate i materijale, iako su neki specijalizovani za pružanje određene vrste građevinskih radova ili vrste zgrada. Najčešći građevinski servisi uključuju:
Nove zgrade i obnove
Bez obzira da li planirate novi izlaz ili obnovu u postojećem prostoru za razvoj planova i njihove primene u praksi, trebat će vam profesionalna zgrada. Na početku svakog većeg građevinskog projekta postoji projektna dokumentacija zgrade koja definiše šta i koji materijal treba da se izgradi. Dizajn uključuje crtežne objekte i planove u skali sa detaljima koji će tada olakšati sprovođenje građevinskog projekta. Najpopularnije vrste renoviranja i instalacionih projekata uključuju obnovu kuhinje, kupatilo i promenu dispozicionih rešenja za domaćinstvo. Ako vam je potrebno rušenje (rad rušenja), vaša zgrada može vam pomoći da organizujete rad i nadgledate postupak pre nego što započnete izgradnju ili obnovu. Vašu strukturu će uslediti planovima za naručivanje, merenje i instaliranje svih materijala i sarađivaće sa drugim dobavljačima (strukturama) da se sastave i završe projekat.
Spoljne zgrade
Želite da ulepšate svoje okruženje na otvorenom, izgradite sklonište ili zimsku baštu? Graditelji mogu pomoći u spoljnim građevinskim projektima kao što su ugradnja skloništa, ugradnja gazebo ili čak oporavljenih bazena. Takođe mogu da pomognu u postavljanju terasa ili pergole. Vaš dobavljač građevinskog dobavljača može pomoći u svim procesima, od dizajna, selekcije i naređenja materijala do betona i ugradnje i strukturama. Konačno, možete precizirati detalje i spoljni dizajn kao što su malter ili fasada. Iskusni građevinari će proceniti detalje kao što su lokalna pravila, propisi i specifičnosti kako bi se osiguralo da vaša zgrada ispunjava sve potrebne kriterijume i pravilno će služiti vašem cilju.
Prilazni put
Da li treba da napravite pristupni put? Vaša zgrada vam može pomoći da izgradite novi prilaz sa betona, od asfaltiranja ili popravite postojeću površinu prilaza. Pre naručivanja potrebnih materijala, preporučujemo najbolje dodatne materijale da biste dobili željeni dizajn i funkcionalnost. Pripremite uravnoteženu površinu, zbijeno tlo ispod staze, okretne ivice puta, proizvode ili naručuju betonsku i betonsku površinu da bi se glatko i prelivalo. Zgrada će sačekati nekoliko nedelja, dok beton potpuno leči i tada će to završiti završnu obradu.
Demonstracija

Demonstracije realizacija naših provajdera

Zidarski radovi,Zidar
Todor K.
Zidarski radovi,Zidar
Simeon F.
Zidarski radovi,Zidar
Topper E.
Zidarski radovi,Zidar
Teodor L.
Zidarski radovi,Zidar
Novak N.
Zidarski radovi,Zidar
Stanislav Y.