Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Gipsane ploče
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.620 registrovani profesionalci
93.516 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Gipsane ploče

Potrebna Vam je usluga iz oblasti gipsanih ploča, montaže gipsanih ploča? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za geodetske, građevinske i farbanje gipsanih ploča. Cena gipsane ploče i njena ugradnja obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konstrukciono kućište, aluminijumski štitnik za uglove i farba koje je obezbedio jedan od naših 25.020 graditelja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Gipsum ima mnogo koristi u izgradnji različitih particija, montiranih zidova, niša, navlaka, u odeljenju u sobi ili prilikom rekonstrukcije potkrovlja. Pišite da unesete najtačniji opis zadatka da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje su uobičajene vrste gipsane ploče?
Bela gips karton Beli gips karton je najjeftinije i najčešće korišćene varijacije. Koristi se kada isporučuju particije i plafone i druge strukture bez vatrogasnih zahteva. Bijeli odbor za gips karton koristi se u enterijerima sa relativnom vlagom manjom od 65% na 20 ° C. Stoga nije prikladno da ga koristite na mestima gde bi mogla doći u kontakt sa vodom ili vlagom. Zelena gips karton Green gipsana ploča je impregnirana protiv vlage. Dizajniran je za upotrebu u vlažnom okruženju, u kupatilu, tušem, kuhinji i tako dalje. Teže je, ima viši kapacitet opterećenja i skuplje je od belog gips kartona. Impregnirane gipske ploče koriste se u prostorijama vlage do 75% ili 85% duže od 10 sati. Sa 100% vlagom manje od 2 sata tokom 24 sata na 20 ° C. Crvena gips karton Crvena gibsarska ploča ima visok požarni tretman. Ploče od požara se koriste za sušenje prostorija sa stalnom relativnom vlagom manjom od 65% na 20 ° C sa željenom otpornošću na požar ili kao zaštitu čeličnih konstrukcija iz požara. Povećala je snagu jezgre i prema tome sa visokim temperaturama. Takođe je pogodno kao izolacija buke. Plava gips karton Plava gips karton je posebno napravljena kao zvučna izolacija. Akustični gips parcela ima posebno tretiranu gustinu osnovne suštine koja se sastoji od modifikovane kristalne strukture gips sa specifičnim svojstvima prigušivanja. Stoga je pogodan za zvuk zvuka spolja, zidovi između apartmana na panelitu ili stanu i stan između svake sobe.
Šta se može izgraditi od gipsane ploče?
Suvi pod od gipsane ploče
Plutajući podovi iz sastrojenih ploča su čvrsta montirana podloga odvojena od strukture podloge sa suvog podvipara ili. polistiren ili mineralna izolacija. Zahvaljujući niskom procesu gradnje i suve građevine, podovi malterske ploče su pogodni za prečišćavanje potkrovlja. Ovaj podni tip deluje kao efikasna zvučna izolacija i podna izolacija i pogodna je za podno grejanje.
Zidovi i prelaska sa gipsane ploče
Sistemi za unutrašnji građevinski građevinski građevinski sistemi su pogodni za montažu particija za zidne pločice i kada grade zvučno izolirane zidove. Delimične strukture uglavnom služe da prekinu enterijere za pojedine sobe, ali i upravljanje potrebnim instalacijama i koristeći akustičnu gips karton da bi poboljšali akustičnu unutrašnjost.
Rukovanje zidovima gips kartone
Kreveni zidovi imaju široku upotrebu od estetskog unapređenja postojećih površina, povećavajući vrednosti toplotnih izolacionih svojstava i neprozirnost zidova dok se Interspace ne radi da vodi instalacije tokom rekonstrukcije, npr. u panel kućama.
Particije u vlažno okruženje
Impregnirani gipsom je pogodan za obnovu kupatila ili zamena nesklantnih stambenih jezgra u kućištama. Struktura malterske ploče ne učitava strukturu podrške više od originalne kućne jezgre. Pored toga, prilikom čuvanja pravih procedura montiranja, novi kupac će se izgraditi vrlo brzo.
Buđenje potkrovlja
Gružnica omogućava dodatnu izolaciju zgrade dok stvara nove prostorije za udobno i atraktivno stanovanje bez povećanja izgrađenog područja. Zahvaljujući gips kartonu, kvalitetna izolacija i krovni prozori mogu stvoriti vrlo ugodan i funkcionalni životni prostor na tavanu.
Pretplatnici
Pokloni od gips kartone su pogodni za brze i čiste plafone. Koristeći ih, mogu se poboljšati audio svojstva prostora i toplotna svojstva plafonske strukture.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za gips karton na Vilio?
Da li biste želeli da rekonstruišete potkrovlje ili osvežite izgled sobe sa novom sama gipsanicom. Trebate podeliti sobu sa presekom od gipsane ploče? Bila bi akustika u vašem apartmanskom zidu zvučne izolacije? Ili vam je potrebno uvređivanje zida vetrobranskog stakla u unutrašnjosti kuće? Pomoći ćemo vam da pronađete specijalista za gips karton koji to može podnijeti. Naši stručnjaci za gips karton mogu da podnesu sve od novih unutrašnjih particija do plafona od gipsane ploče. Uštedite vreme i novac upoređujući ponude i odabir najboljih ocenjenih stručnjaka iz vašeg okruženja. Vilio će vam pomoći da pronađete stručnjake za gips karton koji će postaviti igle, progonjene zidove, niše, primaoce, distribuirati sobe ili rekonstruisati potkrovlje. Kvalitet, po povoljnoj ceni i kada vam treba.
Šta je gips karton?
Gružnica sastoji se od panela sa presovanog gipsa koji je ubačen sa sendvičom između dva tvrda papira. To je veoma praktični građevinski materijal koji se koristi za takozvanu suvu konstrukciju. Često uživa na plafonima, bez nosećih zidova i ostalim prilagođavanjem unutrašnjosti. Gružnica je jednostavna, lako je raditi sa njim i je jeftinije od ostalih materijala. Gružnica se proizvodi u raznim debljinama i dužinama, raznim sastavom jezgre dijareje. Ova raznolikost omogućava odabir ispravne dimenzije i kvaliteta maltera za određenu građevinsku strukturu.
Za koji se set koristi?
Gružnica je suštinski element suve konstrukcije. Koristi se za izgradnju različitih particija, montiranih zidova, niša, oporavlja, prilikom razdjelne sobe ili kada je rekonstrukcija potkrovlja. Uglavnom se ne koristi u zidovima podrške, tako da se uglavnom montira na čelične strukturne profile. Međutim, postoje i posebna aplikacija za podršku malter ploče.
Šta je potrebno za rad sa gips kartonom?
• Profili za dizajn • Vijci i dodaci za suvu izgradnju • izolacija • Žanji se za suvu konstrukciju • penetracija • popločavanje • Deferni nož • Silikoni i zaptivni materijali • Hidroizolacija. • Boje i pozadine
Koje su prednosti i nedostaci gips kartona?
Gružnica je popularna za primenu elemenata građevinskih i unutrašnjih poslova, zahvaljujući činjenici da štedi vreme i troškove izgradnje ili obnove. Pa, termički i zvučni izolacioni izolat, ne zaustavljaju se pare i bez mirisa. Gružnica je lako obrada i ima malu težinu tako da predstavlja malo statičko opterećenje objekata. Nije zahtevan za transport, omogućava brzu montažu i sušenje procesa, pa voda nije potrebna. Budući da je to jednostavan modularni sistem, moguće je obratiti oba distributivna sistema kao što su struja, voda i tako dalje. Unutrašnje particije od gips kartone su gotovo savršeno jednake, ali omogućava daljnje površinske obrade različitih premaza, pozadinama, pločicama ili malterima. • Rad sa njim je vrlo jednostavno • Jednostavno se instalira, oblikuje i konačno podešava • Ima dobru termičku i zvučnu izolacionu svojstnost • je otporan na vlagu i požar (prema tipu) • Ima dug život Nedostatak je potreba da se ploče pričvršćuju za strukturne profile, potrebu za penetracijom, zaptivanjem i brušenjem rupa u tanjiru, do potpunog savršenstva.
Kako je posao gips karton?
Za rad sa gipsnim pločama potrebno je nož za točenje ili rep. Do rupa br. Gružnica je montirana na prethodno pripremljenu čeličnu strukturu. Spreje između ploča su zapečaćeni sa zaptivnim i ojačavajućim trakom. Nakon pažljivo zaptivanja i brušenja zglobova, ploče moraju konačno uređivati. Sadkarton je potrebno dobro prodreti pre slikanja ili pozadine, tako da je boja ili pozadina održala pa čak i upijanja celog područja. Malter slojeva tenCIN-a može se naneti i na gips karton.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Gipsane ploče
Draisen T.
profile image
Gipsane ploče
Mateja N.
profile image
Gipsane ploče
Novak O.
profile image
Gipsane ploče
Nedeljko G.
profile image
Gipsane ploče
Bibo D.
profile image
Gipsane ploče
Nemanja Z.