Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Frizerski salon, Berbernica

Tražite frizera? Imamo 1.009 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna frizerska usluga? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce za oblikovanje frizure za dame i gospodu, za oblikovanje brade za muškarce. Cena usluga frizure i stilizovanja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovima transporta i profesionalnoj kozmetici koju obezbeđuje jedan od naših 1.009 frizera u kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Usluge

Šta uključuje u posetu frizeru ili frizeru?
Najbrži i najlakši način za postizanje svetlosti i lepršave frizure je da pustite svoje kose profesionalce. Bez obzira da li želite da izgledate dobro u približavanju događaju ili na velikom datumu ili samo želite da poboljšate svoj stil, profesionalni frizeri će vam pomoći da se osećate samopouzdanje i izgledate najbolje. Prema vašim potrebama, stilisti vam mogu pružiti širok spektar podešavanja kose koji uključuju:
Kućne usluge za savršenu uređivanje kose
Zašto umesto da rezervišete sastanak u najam SALOON-a stilista da uređuje kosu kod kuće? Nećete se morati brinuti o parkingu, brinuti se o kašnjenju ili dugo tražite dugo čekanje. Samo postavite vreme i datum i vaši stilisti će doći direktno na vaša vrata. Zahvaljujući dosta vremena i prostora moći će da donese svoje iskustvo pranjem i dlakave kose do savršenstva. Koristeći visokokvalitetne veštine kose i stilu, frizer će vam oprati kosu i podesiti tačno na stilu po vašem izboru. Stilist može da uredi kosu na različite načine, to će vam doći raznim frizurama sa finih kaskadnih kovrča do rastvorljivih talasa na plaži i pružiće vam toliko potrebno samopoštovanje. Da biste napravili vellness dan u prebivalištu, na našoj platformi naći ćete i kozmes specijalizovane za negu noktiju koji ne mogu samo da se iseče ili se iseče, već i poliranje prilagođavanja tako da se osećate u dragom profesionalnom salonu.
Posekotine i ukrasi
Da li vas mučite da se cepaju završeci? U vašem kraju ima mnogo stilista koji mogu da urade savršenu kosu. Pre stila frizera, oštećeni kraj ili kosa iseče željeni stil i oblik. Dobićete kosu zdravu. Naši stilisti će vam pomoći da kosa ostane glatka i svilenkasta. Nemojte se iseći ili uređivati iseći zbog predstojećeg prazničnog događaja ili druge prilike? Takođe ćemo vam pomoći da pronađete iskusne fotografe koji prave profesionalne fotografije tako da možete da proslavite i opustite se bez brige i opustite se.
Farbanje kose
Bojalo za kosu se više ne bavi ženama, ali muškarci vole da menjaju boju kose ili boje sive boje. Ako želite da obojite kosu, preferira se i kod kuće da bi se moglo poveriti u ovu aktivnost u ruke profesionalnih frizera. Pored toga, možete da uređujete sečenje kose pre bojenja, pomešaju nijanse boja koliko želite. U udobnosti kuće, frizeri na njenoj kosi će povući guste šarene melare. Ako unapred naručite frizer unapred, možete se konsultovati sa novim stilom sa njom fotografijama. Pre bojenja, nije potrebno da se opere, samo naprotiv, preporučuje se nekoliko dana da ostavi kosu. Dužina boje zavisi od tačnosti frizure, ceo proces traje između 1,5 sata. - 3 sata. U slučaju da želite da obojite dodatnu frizuru, morate da rezervišete više vremena.
Često postavljana pitanja

Zašto naručujete frizersku uslugu kroz Vilio?
Da li želite da promenite svoj izgled? Poboljšajte svoj izgled pomoću frizera ili frizerskih usluga. Možete zaboraviti poteškoće sa hodom do salona i samo se udobno opustite kod kuće dok se kosa tretira talentovanim frizerom. Lagana, udobna i usluga bez problema je samo jedna od koristi! Pre rezervacije stilista, naša platforma će vam omogućiti da pregledate profile stručnjaka, uporedite razglede i pročitate preglede da biste saznali šta drugi ljudi govore sa svojim uslugama. Recenzije I Piše Kupci poput vas, pa zahvaljujući njima možete uveriti da zaposlite jednog od najboljih ocenjenih stilista u željenom području. Bez obzira da li birate lažne talase, slatke kovrče ili elegantne, impresivne frizure, naši talentovani stilisti mogu da rade sa vašom specifičnom vrstom kose i raznih kose i stvorite novi izgled koji se možete ponosno pohvaliti. Pa šta čekate? Kliknite na dugme "Unesite zahtev" sada i pronađite najbolju uslugu za uređivanje ili negu kose koja se nalazi u vašem kvartu!
Koliko dugo mogu da rezervišem frizer ili frizersku uslugu unapred?
Idealna rezervacija je unapred. Kao rezultat toga, možete da pošaljete fotografije željenog izgleda vašem odabranom stilistu i pitajte ga o savetima pre nego što ga popravite za novi stil. Ako trebate da rezervišete datum odmah, nema problema. Mi ćemo vam pomoći da pronađete stiliste u blizini vašeg okruženja koji mogu da opere kosu, osuše i uređujete istog ili desno sledećeg dana.
Da li moram da operem kosu pre nego što posetim frizersku profesionalcu?
Ne, nemate kosu da se opere pre dogovorenog sastanka. Njega kose obično počinje sa kosom sa šamponom, tako da možete sačekati da stigne vaš stilista. Naš cilj je da pružimo kompletne usluge, možete računati da nećete morati da tražite dugo ako vam je potreban stručnjak za pranje i uređivanje kose iz svog okruženja.
Koliko dugo je potrebno frizer redovno podešavanje kose?
Lako podešavanje kose obično traje 45 minuta do sat vremena. Međutim, moguće je da će frizerići da se preseče pre konačnog prilagođavanja, moguće obavlja i drugu intervenciju u potvrdi kose. Bojanje kose ili tretmani za balansiranje kose će se trajati do dva do tri sata u zavisnosti od dužine i zapremine vaše kose.
Koliko često da naručim uslugu frizera?
Sve zavisi od vaših preferencija, tipa kose i zapremine vaše kose. Najbolje je ako ostavite kosu jednom mesečno da podesite specijaliste, posebno ako želite da zadržite svoj trenutni izgled kose i držite ih što je moguće zdravije. Međutim, budite oprezni da ga ne gurate sa prečekim modifikacijama keratina takođe mogu dovesti do suve i razbijene kose.
Da li je produžena kosa nadoknadila?
Proširena kosa može biti uravnotežena samo ako je to produženje ljudske kose, a ne sintetička. Jer ljudski produžeci deluju kao prirodna kosa je najbolje preuzeti preventivne mere pre njihove nadoknade. Koristite fine šampone bez sulfata i drugih hemikalija i ne koristite previše termičke prilagođavanja. Prekomerna toplota može prouzrokovati sušenje i svetlost koja dugoročno može oštetiti vaše produžene ciljeve.