Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Elektroinstalater
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.453 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Elektroinstalater

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti elektroinstalacija? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za kompletno kabliranje, dizajn rasporeda, ožičenje. Cena električne instalacije obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: štitnici, oluci, držači, mostovi koje pruža jedan od naših 23.285 električara u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Električari su obično odgovorni za brojne radove iz instaliranja novog ožičenja kroz popravak starijih sistema i obavljaju redovno održavanje. Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje električne instalacije mogu da naručim?
Koje različite električne instalacije mogu da naručim?
Naši električari, čiji je više od 5400, mogu podnijeti sve električne projekte, bilo da su stambeni, poslovni i industrijski objekti. Ako ste strelice od nule, možete pomoći u izgradnji efikasnog ožičenja za ceo objekt i testirati električni tok zbog uvažavanja i vaše sigurnosti. Što se tiče postojećih nekretnina, električari mogu održavati rutinski, popraviti i nadograditi vašu električnu distribuciju. Takođe mogu da manipulišu električnim uređajima i mašinama za fabričke i proizvodne biljke. Evo boljeg pregleda naših električnih usluga.
Električne instalacije za domaćinstvo
Električna sigurnost se izražava u pogledu vašeg doma, a niskoentistri Električari igraju presudnu ulogu. Oni mogu pomoći da se osigura da su sve električne komponente, uključujući upravljačke programe i kablove u dobrom stanju kako bi se izbegli slučajevi koji bi mogli ugroziti vas i vašu porodicu. Kućni električari mogu postaviti poene i prebacuje da podrže vaše kućne aparate. Takođe mogu da pomognu u postavljanju različitih električnih uređaja kao što su električni grejači i tuševi, ako tražite poboljšanje ili planirate renoviranje.
Komercijalna elektrika
Komercijalni električari uglavnom su uključeni u velike projekte za zgrade i razne kompanije kao što su restorani, hoteli i preduzeća. U zavisnosti od poslovnih zahteva, sistemi za osvetljenje, sistemi grejanja i hlađenja mogu se popraviti ili instalirati požarne alarmne sisteme i druge sigurnosne uređaje.
Industrijske električne instalacije.
Za zadatke koji uključuju veće naponske sisteme i više složenih mašina, bolje je kombinovati sa licenciranim industrijskim električarom. Njihove usluge uključuju elektrotehniku i održavanje industrija kao što su fabrike i rase. Ne samo da instalirate svetlo i električne grejače. Uglavnom se bave različitim vrstama proizvodnih pogona, uključujući hidraulične i pneumatske sisteme. Industrijski električari takođe mogu da reše probleme i isprave ih dok to prepoznaju odgovarajuće. Oni čak mogu da stvore prilagođene programe održavanja prilagođenih elektromotorima i generatorima.
Standbi Electric
Trenutno, kada osetite nešto posebno na vašim fiokama i prekidačima ili ako primetite miris paljenja, iskra ili treperenja, odmah se obratite lokalnom električaru. Sa Viliom-om je da brzo i lako pronađete dostupne električne energije u hitnim slučajevima! Nećete morati da brinete da nećete imati neke alate - skoro svi električari su potpuno opremljeni svojim profesionalnim alatom koji uzimaju uslugu sa vama.
Često postavljana pitanja
Zašto angažovati električara kroz Vilio?
Ako nemate stručnost da biste u svom domu rešili električni rad, najbolje je pronaći pomoć u električara učenja. Najbrži način za pronalaženje lokalnih električara je Vilio! Bez obzira da li vam treba neko ko pridaje vaše uređaje na izvor energije ili popravlja električne motore i opremu, naša platforma će olakšati potragu za električarom koji će vam pomoći. Kada zaposlite pomoć kvalifikovanim i obučavali električari, možete se osloboditi stresa da rešite sve vrste problema i rizike sa opasnim električnom energijom. Proverite da li će sve žice, kablovi i utičnice biti bezbedno primenljivi. Jednostavno unesite zahtev na našu Vilio platformu i javite nam kada i gde ste nam potrebni. U roku od nekoliko minuta dobijate konkurentne ponude stručnjaka. Slobodno koristite naš transparentan sistem da bismo proverili njihove reference. Vi ćete izabrati osobu koju ćete biti uvereni da će vam pružiti idealne rezultate.
Koju stručnjak za instalaciju znam putem Vilio Rerage-a?
Najčešći tipovi električne energije uključuju električne distributivne instalacije, izgradnja električnih priključaka, montiranje svetiljke unutrašnjih ili spoljašnjih prekidača, angažovanje električnih uređaja, kao što su indukcioni odbori, tople avione i druge kuhinjske uređaje, revizija uređaja, a zatim Uklanjanje hitnih uslova, kao što su razmaknice, nefunkcionalne električne energije, nezadovoljavajuće uslove i slično.
Da li mi treba registrovani električar Elektro instalacija?
Rad električara zahteva niz tehničkog znanja i zato svaki električar treba da ima minimalan nastavni list. Namera je da se osigura optimalna sigurnost i sprečavaju povrede ili nesreće. Potrebne su dodatne potvrde za neke zahtevne električne operacije na složenim uređajima ili visokim naponskim sistemima. U slučaju da vam je potreban registrovani električar, zapamtite nadležne potvrde električara.
Koliko dugo obično uzima električara?
Zavisi od raspona usluga koje su vam potrebne. Električna instalacija ili popravka domaćinstva obično traju nekoliko sati, ali i dalje su završeni u roku od jednog dana. S druge strane, industrijski ili komercijalni električni rad mogu potrajati znatno duže nego što je potrebno besplatan obim radova, širi spektar usluga i veće stručnosti. Ako vam je potreban smeštaj za svoj električarski projekat, možete se odmah složiti sa njima.
Koliko često trebam pustiti svoje električne komponente?
Stručnjaci Preporučuju puštanje električnih provodnika, kablova i ormara za domaćinstvo najmanje svaka tri do pet godina. Za stanodavce možete da proverite imovinu čak i nakon ugovora o zakupu. Preporučuje se češća kontrola poslovnih i industrijskih prostora. Pošto imaju veću potrošnju energije, oni su podložniji ranoj degradaciji i poremećajima. Takođe možete da rezervišete minimalnu godišnju reviziju za optimalnu sigurnost.
Može li Vilio pored električnih usluga pomoći u vašem prvaku dom do drugih akata za održavanje?
Definitivno! Naše usluge nisu ograničene na električni rad. Ako nemate vremena ili veština da biste dovršili neke od domaćih uređaja, možemo da vas povežemo sa pouzdanom damom da vam pomogne! Ne postoji preveliki ili mali zadatak. Možete ih angažovati da preklopite namještaj, mašinu za ožičenje, razmenu brave ili popravke pokvarenih uređaja. Takođe možete da naručite zanatlije za pozadine, zidarstvo i druge građevinske zadatke.