Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Čuvanje dece
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.629 registrovani profesionalci
93.665 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Čuvanje dece

Da li su vam potrebne usluge čuvanja dece? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za dugotrajnu negu dece, kratke i sporadične aktivnosti nege. Troškovi čuvanja dece i čuvanja dece obično zavise od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: pratnja dece do škole i obilasci, troškovi prevoza koje obezbeđuje jedan od naših 3.985 negovatelja u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto naći lokalnu bebu kroz Vilio?
Želite da pronađete bebicu u vašoj blizini da vam pomogne u razvoju funkcija vaše dece? Mnoge porodice saznaju da je pomaganje dadiljom ili AU par odlična alternativa tradicionalnim službama za brigu o deci. Dadilja ne samo da ima samo individualnu negu vašoj djeci kod kuće, ali ako imate više deteta, to može biti i koštalo efikasnije. Kada nađete dadilju u okolini koji savršeno odgovara potrebama vaše porodice, uživaćete u fleksibilnijim načinu života, da li vam je potrebna dvotrajna ili pet dana u nedelji. Najjednostavniji, nađete dadilju u svom okruženju u Vilio-u. Zahvaljujući našem transparentnom sistemu za procenu i kontrolu, možete lako da uporedite najbolje lokalne babisakere da biste bili sigurni da možete pronaći pouzdanog, verodostojnog i profesionalnog negovatelja za svoju decu.
Kako mogu da nađem dobru bebu?
Prijatelji i porodične preporuke su uobičajeni načini da pronađu dobru bebu. Nažalost, vaše opcije mogu ograničiti vaše lične kontakte. Vilio nudi rešenje sa visokim kontaktima u vašem kvartu. Kroz naš transparentni sistem procene i pregleda možete odlučiti ko će najbolje podudarati sa potrebama vaše porodice.
Kakvu kvalifikaciju treba da budete dadilja?
Rasadnici moraju imati najmanje 18 godina i moraju imati odgovarajuće kvalifikacije. Ovi zahtevi uključuju sertifikate za prvu pomoć i CPR ili proveru kod dece. I šta više, poštuje sertifikat III, diploma ili podučavanje kvalifikacija. U suprotnom, potomstvo treba da rade na dobijanju relevantnih kvalifikacija.
Sestring vs. Dnevna nega: Da li je jeftinije imati babicu?
Razlika u jaz i svakodnevnoj nezi je kao u pristupu i uključena. Vabiter je mnogo skuplja od svakodnevne dece. Ako vam je teško platiti stope za svakodnevnu brigu o deci, zapošljavanje bebe će biti još teže. Međutim, negovatelj može da obezbedi pojedincu i sveobuhvatniju brigu o deci. Pošaljite svoj zahtev za pronalaženje odgovarajuće bebice u Viliju. Možda ćete naći dobar negovatelj koji može da radi sa vašim budžetom.
Koja je razlika između stražnjeg i au papa?
Foster i au pair varira u radu kertridža i iskustva. AU par su mladi ljudi (18 - 30 godina) koji odlaze u inostranstvo žive sa porodicom za koju rade na učenju kulture u zamenu za decu. Štaviše, a par radi maksimalni broj sati sedmično. Oni takođe primaju ručno od porodice domaćina. Suprotno tome, rast dobija platu kao zaposlenost jedni drugima. Njihovo radno vreme je fleksibilno u skladu sa porodičnim zahtevima i reguliše Zakon o radu.
Da li tela kućnih poslova?
Petometri čine kućni poslovi u vezi sa brigom o deci. Ove osnovne kućne poslove uključuju čišćenje i organizovanje dečijih soba i igrališta. Usluge Predviđaji su fleksibilni sa potrebama vaše porodice. Ako vam je potrebna dodatna pomoć u domaćinstvu, ovaj detalj možete da stavite na svoju Vili listu.
Da li da pružim dijetu za vašu bebu?
Obezbeđivanje hrane za negovatelje je opciono. Međutim, ne zaboravite da pomirite očekivanja sa dadilom pre nego što dođe do posla. Neke porodice nude ugostiteljstvo za svoje bebe, dok druge bebe obezbeđuju ugostiteljstvo. Obezbeđivanje ugostiteljstva zavisi od vas i vaše dadilje.
Usluge
Šta uključuje profesionalnu sestrinsku službu?
Petometri su posvećeni mnogim zadacima vezanim za vašu decu. Šta više, potomstvo vam može pomoći u laganim domaćim zadacima. Profesionalna služba za negu možda vas ne može koštati celokupno imanje. Naša platforma vam omogućava da proverite cene i preglede da biste pronašli nekoga kome možete verovati. Evo nekoliko zadataka sa kojima vam potomstvo može pomoći:
Deca
Glavni zadatak vašeg bebisittera je briga za vašu djecu, osiguravajući njihovu sigurnost i brigu o njihovim osnovnim potrebama. Zadaci o brigu o deci uključuju hranjenje, kupanje, žigosanje i skladištenje deteta u krevet. U pripremi Za sve situacije, mnogi negovatelji obuke prve pomoći i CPR prolaze. Iskusna bebica će takođe znati da li ima roditelja ili da nazove 112 u slučaju nužde.
transport
Pouzdana bebizičar može da odvede vašu decu u školu i pokupi ih kasnije tokom dana. Šta više, vaša bebica može ići sa detetom na vannastavne aktivnosti. Ove aktivnosti uključuju satove plivanja, muzike i igara. Vatra preko Vilio Babisitter u vašem kvartu i pronađite nekoga ko zna u vašoj zajednici.
Priprema hrane
Nemate vremena za kuvanje ili kupovinu? Nema straha. Bebisitter može Da bi vaše dete pripremilo zdrave obroke, grickalice i pakete za ručak. Ako vam je potrebna bebica koja će vam pomoći u hrani i drugim zadacima, molimo vas da na svom Vilio listu pružite ovu potrebu. Takođe ukazuju na preferencije za ručavanje deteta, alergije ili posebne prehrambene potrebe. Ovaj detalj pomaže vašoj bebici da pripremi obroke po potrebi.
Razvoj
Kamater može pomoći u razvoju učenja i svakodnevnih dečijih veština. Možete podneti zahtev za dadilju koji je proučavao razvoj dece. Neki čuvari su naučili da rade sa određenom starosnom grupom. Na primer, ostale beberiere mogu ponuditi osnovno podučavanje.
Lako domaći zadatak
Foster takođe može pomoći u laganom domaćem radu. Ovi radovi uključuju uređivanje igračaka, sklopive odeće i čišćenje kuće. Štaviše, bebisitter može dezinfikovati igračke, čišćenje igračkih površina, sterilizuju boce i obavljaju mnoge druge aktivnosti. Uobičajeni zadaci bebisittera povezani su sa brigom o deci i čišćenjem nerede koji će rasti.