Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Čistačica
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Čistačica

Da li vam je potrebna usluga čišćenja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pranje prozora, usisavanje, peglanje, postavljanje pločica, pranje i mlevenje. Cena čišćenja obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: proizvodi za čišćenje, usisivač, krpa, metla, kanta, koje će vam pružiti jedan od naših 31.531 čistača u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Šta je deo običnog čišćenja?Šta trese čišćenje
Spavaća soba, dnevni boravak i zajednički prostori Obrišite prašinu na sve dostupne površine u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi i zajedničkim prostorima Čišćenje svih ogledala i staklenih površina u spavaćoj sobi, dnevni boravak i uobičajeni prostori Pranje podova u spavaćoj sobi, dnevni boravak i zajednički prostori Vakumično u spavaćoj sobi, dnevni boravak i zajednički prostori Pranje i dezinfekcija toaleta, tuševa, kade i umivaonika Obrišite prašinu na svim dostupnim površinama u kupatilu Pranje podova u kupatilu Čišćenje svih ogledala i staklenih površina u kupatilu Čišćenje umivaonika u kuhinji, punjenje mašine za pranje sudova, pranje posuđa Čišćenje radnih površina, stola i otprema u kuhinji Čišćenje površine šporeta, cevi i mikrotalasne rerne Pranje podova u kuhinji Čišćenje unutrašnjosti kuhinjske jedinice Čišćenje frižidera Peglanje Vindovs čišćenje Arteriration tepiha Čišćenje / sedišta
Često postavljana pitanja
Koje veštine ima čišćenje?
Ranije čistač se može planirati da planira da radi što je moguće efikasnije i da je sve stimulisalo u to vreme za rad rezervisano. Čistačima često rade nekoliko stvari odjednom, uključite mašinu za pranje veša ili posude za prašinu i prašinu za to vreme i nametnuti ili u kuhinji naslonjeni objekti koji su snažno zaprljani i čiste kupatilo. Čišćenje se takođe mogu pravilno očistiti sa prljavštinom ili snažno dostupnim mestima. Takođe zna koje su fondovi i alati pogodne za upotrebu da se sve temeljno očistite.
Kako da pronađem dobro čišćenje?
Stvaranje potražnje za Vilio je brz i jednostavan način da pronađete pametni i voljni čistilište u vašem kvartu. Vilio će vam pomoći da pronađete mašinu za čišćenje koja se može prilagoditi i raditi sav posao koji vam je potrebno kao što su košare za peglanje, pranje prozora i ispod.
Koji posao čist čist?
Čišćenje najčešće uključuje brisanje prašine, usisavanje i pranje pločica u svim sobama. Čišćenje kupatila, uključujući ogledala, toalete, majice i kupatilo. Čišćenje kuhinje, uključujući radnu površinu, skloništa, umivaonike i vrata na ormare. Čišćenje i brisanje vrata, pločica, prag, ogledala, staklene površine i ukras. Takođe se možete dogovoriti i druge usluge kao što su perivo za pranje, otprema i šargarepe i šarke, peglanje veša i ispod.
Koliko često čistite?
Najčešće kupci naručuju redovno čišćenje, svake dve nedelje. Ako imate kućne kućne ljubimce kod kuće, mala deca ili samo trebate očistiti češće da biste se složili o nedeljnim rasporedu.
Da li moram da pružim pripreme za čišćenje?
Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori da li će to dovesti čistinje ili da li koristi vaše. Ako mašina za čišćenje ne koristi svoje posebne mašine (na primer, ako naručite artering ili pranje prozora) za koji mogu biti potrebni posebni preparati za čišćenje, može dati prednost vašem deterdžentu da koristi vaše sredstvo za čišćenje. Kada čišćenje putuje javnim prevozom, to može predstavljati problem za čišćenje ili alate kao što su usisivač, MOP i kašika. Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori da li će to dovesti čistinje ili da li koristi vaše.
Za jednokratnu upotrebu ili redovno čišćenje?
Ako vam je potrebno jednokratno temeljno čišćenje stana ili kuće, samo uđite u Vilio potražnju i pomozite vam da pronađete čišćenje na čišćenju jednokratnih sredstava koja će vam pomoći. Ako treba da redovno očistite, pomoći ćemo vam da pronađete čišćenje čišćenja. Ohrabrujemo da se dogovorimo o uvodnom sastanku kako bismo bili sigurni da ćete biti sve u skladu sa svojim očekivanjima.
Zašto angažovati čistač preko Vilioa?
Da li će se vreme za čišćenje zbog dugog dana punog dužnosti? Ne ostavljajte pranje pranja, prenošenje i obrišite prašinu pored vagona dece u školu i pomoći u domaćim zadacima? Kada ste umorni i preterani, poslednje što želite da provedete u subotu ujutro čišćenjem. Pomoći će vam da budete opredno čistiji koji se brine za vašu kuću, stan ili kancelarija blistala čistom. Profesionalni čišćenje redovno će održavati vaš stan ili kuću čist ili će vam pomoći da očistite stan nakon iznajmljivanja, gubljenje prozora, tetoviranih tepiha ili duboko očišćenog stana pre praznika.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Mašine za čišćenje mogu se baviti širokom rasponom različitih radova iz običnog čišćenja, nakon čišćenja dubine, pranje prozora, peglanja. Napišite sve zadatke da biste ušli u mašinu za čišćenje da biste procenili opseg rada i donose potrebne alate i sredstva za čišćenje. Koji čistači želite da koristite Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori da li će to dovesti čistinje ili da li koristi vaše. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Čistačica
Simeon Q.
profile image
Čistačica
Nemanja U.
profile image
Čistačica
Stanislav Y.
profile image
Čistačica
Budimir E.
profile image
Čistačica
Stojan A.
profile image
Čistačica
Pushka E.