Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Cena rušenja objekta
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.487 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Cena rušenja objekta

Da li vam je potrebna usluga sanacije i rušenja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za uklanjanje prljavštine, zarastanje raznih materijala, urušavanje predmeta. Cena radova na sanaciji i rušenju obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: iznajmljivanje opreme za rušenje, alata za rušenje koje obezbeđuje jedan od naših 24.202 stručnjaka u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto angažovati specijaliste u rušenju putem Vilio-a?
Tražite usluge rušenja? Stručnjak za rušenje efikasno raspolaže unutrašnjim i spoljnim zgradama ili, na primer, uklanja pločice u vašoj nekretninama. Ima iskustva sa alatkama za rušenje kako će se sve rušenja biti bezbedno i u skladu sa propisima tako da možete nastaviti sledeću fazu vašeg projekta. Dodajte svoj projekat Vilio i povezićemo vas sa najboljim lokalnim kompanijama za rušenje. Jednostavno objasnite šta vam je potrebno da srušite kada je potrebno i da li se materijali moraju sačuvati ili odbaciti.
Ko je dobavljač rušenja?
Obučeni dobavljač za rušenje bezbedno demontira različite i privremene strukture. Rušenje se mogu obaviti na početku većine rekonstrukcija za početak rada.
Koje su uobičajene vrste usluga rušenja?
Stručnjaci za rušenje obično ruše, rastavljaju i uklanjaju kupaonice, pločice, šupa i zidove. Obično raspolažu bilo kakvom otpada ili recenziranim materijalom za reciklažu.
Koji su uobičajeni alati i tehnike koje koriste kompanije za rušenje?
Dobavljač za rušenje bira odgovarajuće alate i tehnike u zavisnosti od veličine i lokacije vašeg objekta, ali najčešće korišćene metode su dekonstrukciju ili mehaničko rušenje. Dekonstrukcija se vrši ručno koristeći sekunde, skloništa i odvijači, dok mehaničke rušenja uključuju metke, buldožere i bageri.
Postoje li zakoni ili dozvole koje bi mogle uticati na rušenje?
Da. Odluka dozvole utiču faktori kao što su životna sredina, kulturno nasleđe i uticaj rušenja na pojavu područja. Licence za rušenje i ovlašćenja regulišu vladine zakone i lokalne samouprave.
Koliko košta zaposliti dobavljača radova na rušenju?
Prosečni troškovi usluga rušenja obično je od 60 do 80 evra po kvadratnom metru. Vaš dobavljač za rušenje može da naplati manje ili više u zavisnosti od složenosti rada, troškove iznajmljivanja mehaničkog alata za rušenje, vreme potrebno za rušenje i da li je potrebno da uklonite otpad.
Šta uključuje uslugu rušenja?
Stručnjaci za rušenje Uklonite interne i spoljne strukture, pločice i asfaltiranje, ruku ili koristeći veće mašine kao što su bageri i buldožeri. Ako trebate da odložite zgradu, detalji će naučiti kada naručujete usluge rušenja kroz Vilio.
Usluge
Rane
Da li vam je potrebno da uklonite baštenski zidovi, unutrašnje zidove ili stupce? Brzi dobavljač za rušenje koje je zrelo i uklanja ruševina. U zavisnosti od veličine i lokacije zida, vaš stručnjak će raditi bilo koje ručne ili koristite mašine kao što je torba. Ako su potrebne specijalizovane mašine, jedna kvalifikovana umetnost će o pristupu imovini raspravljati i troškove mašine i dodaje vašem obračunu cene. Ako je zid napravljen od cigle ili drveta, imajte na umu da će dobavljač zadržati i ponovo koristiti ili prodati materijale.
Vuče kupatilo
Hoćete li obnoviti kupatilo? Onda morate rušiti trenutnu kupatilo. Kupatilo za rušenje uključuje demontažu umivaonika, kupke, tuševe, toalete, pločice i zidove. Stručnjak za rušenje može ih odlagati ili spasiti za zakupljeno skladište uz naknadu. Nakon rušenja, zanatlije koji mogu da renoviraju kupatilo da ponovo koriste sanitariju i materijale koje ste odlučili da sačuvate.
Uklanjanje pločica
Osigurajte profesionalno uklanjanje pločica kako bi se osigurala zaštita vašeg doma i zdravlja od prašine i opasnih krhotina. Ako želite da ostavite pločice, dobavljač sa čekićem, dletama i strugama oprezno ogulite se. Ako se pločice mogu odbaciti, koristiće čekić ili metak. Bez obzira na metodu uklanjanja, profesionalno uklanjanje pločica trebalo bi da uzrokuje minimalno oštećenje osnovne površine. Dobavljač rušenja takođe može da ponudi površinski tretman tako da je spreman za nove pločice. Pre odlaska, područja i (ako je uključeno u cenu rušenja) uzima slomljenu pločicu sa vama.
Uklanjanje skloništa
Ako vam je potrebno pustiti metalne ili drvene skloništa, verovatno vam je potrebno više od jednog radnika rušenja i snabdevanja ili kontejner za otpad koji je rezultiralo nastalim otpadom. Kada vaš dobavljač dođe do mesta, sklonište, materijali poput metala uzimaju se u otpad i materijali za višekratnu upotrebu. Neki dobavljači za rušenje uzimaju u obzir prilikom određivanja cene rada, tako da je dobro obezbediti fotografije i onoliko detalja o tome kako je izgrađeno vaše sklonište.