Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Betoniranje
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.499 registrovani profesionalci
91.984 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Betoniranje

Da li vam je potrebna usluga sa prilaznog puta, trotoara? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za merenje, iskopavanje, izgradnju trotoara i pristupnih puteva. Cena puteva i trotoara do zgrada i nekretnina najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: asfalt, beton, pod zamka, alati i troškovi isporuke koje pruža jedna od naših 23.437 gasnih kompanija u kategoriji

Takođe videti:Cene
Usluge
Šta uključuje polaganje kolovoza?
Sloj pločica može vam pomoći u sprovođenju rada koji uključuje polaganje ili popravku pločica (pločica) na prilaznim putevima, trotoarima i na otvorenom terase. Navodimo šta možete očekivati od svake vrste kolovoza:
Prilaz
Neophodan deo svake kuće je pristupni put, koji je takođe jedan od uslova za kuću kuće. Povlačenje prilazanja povećava atraktivnost vaše kuće i njenu vrednost. Vaš stol započinje rad priprema podloge. Podloga bi trebala biti dovoljno jaka i dostavljiva, ali i da se oslobodi vodenim vodama. Oni su iskopali i izjednačavali površinu, bruto osnovni sloj formiran kamenom simpatijom koje bi trebalo da kompaktne upotrebom vibrirajuće ploče. Pored toga, uglavnom se usvaja usklađivanje krugova koji definišu površinu prekrivenu bravom popločanom i pevaju ga. Nakon toga, mora se primeniti i zbijeći fini donji sloj kamene drobljenja. Poslednji korak je gljivica finih šljunka koji su dizajnirani za zaključavanje asfaltiranja. Njegova površina treba da bude jednaka dubini uniformi i zbijena. Sledeći polaganje popločanog asfaltiranja, i. Boravak pojedinačnih blokova u neposrednoj blizini, jedan pored drugog na spremnoj površini. Konačno, kontejner napuni spojeve između kolovoza peska.
Objavljivanje terase
Morate položiti neke pločice (pločice) na terasu ili oko bazena? Asfaltirane površine nastale od asfaltiranja smanjuju područje travnjaka i minimiziraju njegovu košnju i održavanje, glatke su i jednake. Otporan na smrzavanje i protiv klizanja pogodan je za otvoreni bazen. Dobavljač vašeg kolovoza će vam pomoći da odaberete najbolju pločicu koja će se isključiti fasadom i arhitekturom kuće. Obezbedićemo profesionalni pristup i zadovoljstvo kupaca.
Asfaltirane trotoare.
Asfaltiranje može biti praktična i atraktivna alternativa betonskim kolovoz. Vaš dobavljač može sa npr. Ciglani kolovoz da istovari stazu ili baštenski trotoari bilo kojeg oblika i krivulje. Označuju pristupni plan puta, temeljno pripremaju zbijeni supstrat i postavljaju ciglene pločice u set uzorak. Konačno, kontejner napuni spojeve između kolovoza peska.
Popravke popločavanja
Iako prilaze, asfaltiranje trotoara imaju dug život, povremeno se dešava oštećeno, pucanje ili amortizacija. Srećom, popravka takvog asfaltiranja je obično brza. Jednostavno oštećeni kolovoz bira i zamenjuje nove pločice. Dobavljač vašeg kolovoza će to učiniti efikasno za vas.
Često postavljana pitanja
Zašto naručujete polaganje asfaltiranja kroz Vilio?
Da li vam trebaju stručnjaci koji bi vam pomogli u pločicama? Asfaltiranje je praktičan i atraktivan izbor za niz podešavanja terena, uključujući trotoare, terase površine, prilaze i čak bašte - travnjake i ivice bazena. Uzimanje pločica je tehnički zahtevan rad i svi ga ne kontrolišu. Dozvolite da ovaj posao ostvari stručnjake u vašem okruženju koji to profesionalno učini, mnogo brže da vaš novi prostor učini da što pre koriste što je pre moguće. Najbolje mesto za pronalaženje stručnjaka za polaganje pločica je Vilio. Od stotina iskusnih zanatlija naći ćemo nečije lokalno da vam pomogne u polaganju asfaltiranja bez obzira na veličinu površine.
Zašto bih ostavio polaganje profesionalaca za asfaltiranje i ne radim je sama?
Asfaltiranje zahteva ozbiljne fizičke napore i iskustvo. Profesionalni sloj će doneti dugogodišnje iskustvo i sve potrebne alate i tehnologiju kako bi vaše nove oblasti izgledale odlično, obojeno podešeno i trajanje. Potrebno je imati dugoročno gledište jer amaterski pohranjeni kolovoz na nesavršeno popločenoj površini izgleda odmah nakon depozita u redu, ali razmak vremena usled vremenskih uslova počeće da se oslobađa, ispadaju i nastaju nejednakost i neželjene velike praznine .
Asfaltiranje ili beton - šta je bolje?
Ipak je nedavno bio beton na najrasroženiji materijal za jačanje staza i pristupnih puteva. Ali trenutno je blokatni kolovoz (kockice ili ploče) betona. Oba materijala se koriste, ali je praktičnije i lakše zameniti nekoliko puknutih pločica za popravak oštećenog betona. Da biste postigli originalni izgled i konačno možete da priuštite betonske pločice, oni bi mogli biti bolji izbor za vaš dom. Prednost asfaltiranja je mogućnost rastavljanja i ponovnog polaganja.
Da li da naručim novi ili polovne kolovoz?
Rabljeni materijali mogu vam uštedjeti puno novca tokom kupovine ako imate ograničen budžet, a ne smeta vam da gubite vreme čišćenjem. Oni su dobar izbor ako niste teški i naći ćete dovoljnu količinu u istom dizajnu da biste dovršili projekat. Nedostatak je ograničen izborom polovnih asfaltiranja. Ponuda novih materijala je mnogo raznolikonija; i njihov život u estetskom stanju mnogo duže.
Koju opremu i potrošni materijal moram da vam obezbedim sloj?
Vaš sloj za trotoar doneće vašu opremu i alate, ali obično će tražiti da naručite osnovne materijale, vraćeni asfaltiranje. Može da vas savetuje odgovarajućim vrstama asfalta i iznos potrebnog za vaš projekat.
Koliko dugo obično polagano polaganje polaganja?
Na maloj radnoj površini, vaš dobavljač je u stanju da radi za nekoliko sati, sa dugim i širokim raspon putevima i velikim terasama će raditi polaganje asfaltiranja trajaće nekoliko dana.
Koliko košta pločica?
Troškovi će se razlikovati u zavisnosti od veličine i abetskog područja, složenosti blokova i obima rada. Polaganje zaključavanja popločavanja (trotoari i parking mesta za putnička vozila) bez prirodnih radova koštaju otprilike 12 € / m2. Cena je područje područja, indukuje i povlačenje grube podloge (u debljinu od 30 cm), povlačenje kreveta, polaganje pločica, prekrajanja i pavlatnog kolovoza. Polaganje asfaltiranja asfaltiranja već košta oko 7 € / m2; Polaganje krugova 4 € / bm.
Treba mi specijalna dozvola?
Ne. Najbolja vizitkarta za Crafting / pločnika je prethodni posao, tako da se ne bojite da postavite reference i eventualno obilazak njegovog rada.