Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Auto servis,Auto delovi
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Auto servis,Auto delovi

Da li vam je potreban auto servis? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamenu ulja, guma, zamenu i popravku vetrobranskog stakla. Cena popravke automobila najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: servisni pregled, ulje, letnje i zimske gume koje pruža jedan od naših 3.422 servisera u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Automehanika je obično odgovorna za brojne radove sa servisnih automobila, do različitih popravki. Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Sa kojim običnim popravkama automobila mogu da pomognu automobilom?
Zamena ulja i filtra
Zamena ulja, filtra za ulje, filter za gorivo i filter za vazduh je od suštinskog značaja za nesmetano delovanje vozila. Takođe osigurava ekonomičniji rad i nižu potrošnju goriva u poređenju sa začepljenim i zagađenim filterom. To je jedan od najvažnijih delova redovne službe vozila.
Mala usluga
Mali servisni prikazi uključuju razmenu ulja i filtera; Kontrola tela i šasije; Dodavanje svih tečnosti u motor, uključujući tečnosti u pranje, kočione tečnosti, rashladno sredstvo i kontrolu dodatnih 35 ključnih komponenti kao što su svetla, gume i kočnice. Većina mehanike napreduje u skladu sa uputstvima proizvođača i preporučuje bilo koji drugi radovi koji automobil treba potreban automobil u odnosu na vaš tip i starost.
Sjajna usluga usluga
Veliki servis pruža sve usluge koje su deo male službe za uslugu, a takođe uključuje kontrolu nad još 15 do 30 komponenti vozila, uključujući, na primer, upravljanje osovinom, kontrolom točka, kontrolu upravljanja, kontrolu podvrgavanja, amortizera, pumpe, amortizeri, amortizeri Kontrola i druge konstrukcije kruga.
Popravke, razmena i održavanje
Bilo da je to razmena potrošnog materijala, poput ulja, filtera, svijeća ili istrošenih kočionih jastučića. Ostala redovna dela uključuju čišćenje i dezinfekciju klima uređaja ili zamenu brisača. Iskusni mehaničar automobila će se pobrinuti za vaš automobil da bude u dobrom radnom stanju, sigurnom i da ispuni standarde tehničke inspekcije TK i EK Control Emision.
Korekcija stakla, karoserije i unutrašnjosti
Ako na telu postoji pukotina ili oštećena boja na prednjem staklu, najbolje je oštećena da je što pre da nastavite. U slučaju oštećene pločice ili unutrašnje plastike, posebno estetske nedostatke koji se mogu učiniti kasnije.
Održavanje i guma točka
Geometrija i uravnotežavanje točkova da li je kvalitet guma za letnje i zime presudno za sigurnu vožnju, kočenje i optimalne performanse vozila u pokretu.
Često postavljana pitanja
Zašto pretraživati automobil u Vilio?
Bez obzira da li vam je potrebna redovna služba za uslugu automobila, gazišta, geometrije ili više popravka, naći ćete automobil mehaničara koji se može podnijeti. Proverava vaš automobil, dijagnosticirati problem i obavlja neophodne popravke i razmjene. Samo unesite potražnju i pričekajte ponudu. Bez obzira na brend i model vašeg automobila, mi ćemo vam pomoći da pronađete mehaničku ili uslugu automobila da vam daju automobil na prvoklasno stanje. Ako je vaše vozilo potrebno normalno servisiranje ili Vilio popravka da biste pomogli da pronađete stručnjake gde se možete osloniti na to, dobro će se naći za dobru cenu.
Koji najčešći problemi sa mojim automobilom MI AUTOMECHANIK pomažu u rešavanju?
Najčešći problemi sa problemima uključuju poremećaje motora, elektroniku ili oštećenja ili popravku manjih oštećenja na telu vozila. Da biste osigurali sigurnost i sprečite moguće probleme sa putevima, morate da preuzmete redovnu inspekciju servisa najmanje svake godine i dajte potrebne popravke čim primjetite problem.
Koliko vremena je potrebno popravljanje automobila?
Koliko će popravka zavisiti od toga kako kritični poremećaji i koliko komponenti vozila treba zameniti ili popraviti ili popraviti. Generalno, većina normalnih popravki automobila može se izvršiti u jednom danu - od kontrole i dijagnostike za popravak ili zamenu. Međutim, u slučaju zamene delova, vreme popravke može se otkloniti isporukom rezervnog dela. Zgodni automobil mehaničar će učiniti, sve što će vas vratiti na put, ali sigurnost i dalje ostaje najviši prioritet, tako da posao ne pokazuje na štetu kvaliteta.
Koliko dugo se održava inspekcija usluge?
Servisna obilazak automobila može trajati u proseku 1-2 sata. Ako su takođe potrebne popravke izvan uobičajene usluge, može trajati duže.
Kako da nađem pouzdanu uslugu automobila ili auto mehaničara u vašem kvartu?
Vilio će vam pomoći da pronađete uslugu automobila u vašem kvartu koji može da reši vaš problem. Samo unesite potražnju i dogovorite se o roku i ceni.
Zašto se slažete sa automobilom putem Vilio-a?
Redovna usluga automobila potrebna je da se pouzdano i sigurno vozi. Koristeći Vilio, možete pronaći mehaničar sa potrebnim veštinama, iskustvom i opremom. Jednostavno uporedite različite ponude i odaberite najbolje. Vilio je najbrži i najlakši način da pronađe pouzdan automobil u susedstvu.
Koliko često je potrebna usluga automobila?
Po pravilu, automobil je završio inspekciju usluge svakih 12 meseci (15.000 KM ili 30.000 km) u zavisnosti od preporuka proizvođača i tipa motora.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Auto servis,Auto delovi
Jakov T.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Jakov O.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Milorad Y.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Nirvaira M.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Stevan A.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Teodor K.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Simeon Z.
profile image
Auto servis,Auto delovi
Pushka B.